Prijava

Vaša prijava

Gorica u subotu na noge Cibaliji


Nije bilo mnogo vremena u redovima velikogoričkog drugoligaša za slavlje. Već drugi dan odrađena je kratka analiza, kako bi neke pogreške bile ispravljene. Prvo poluvrijeme protiv Rudeša bilo je dobro, a izvedbom i htijenjem Gorice mogu biti zadovoljni i struka i navijači. U drugom poluvremenu, logično, više nije bilo srljanja i igra se primirila, a Rudeš dobio malo više zraka na terenu, iako u konačnici bez prilika.

 

Na kraju ovom pobjedom Gorica nije kapitalizirala pomak na tablici, ali je bodovno uhvatila priključak prema gornjem domu, a da bi se do tamo i popeli igrači trenera Milinovića u slijedeća četiri kola moraju proći teška iskušenja (Cibalija, Šibenik, Lučko, Hrvatski Dragovoljac). Od četiri utakmice Gorica svega jednu igra na domaćem terenu i to onu u četvrtak 24.03. protiv Šibenika, sve ostale u gostima. Tradicija iz jeseni baš i ne ide u prilog Gorici jer se sa strane donosilo vrlo malo bodova, a u jesenskom dijelu utvrda je bio domaći teren. No, tradicije se mijenjaju pa ako je Rudeš pao nakon dugo vremena u prvenstvenom susretu, tko kaže da Gorica neće iznenaditi i u gostima.

 

Dobre su vijesti da su se i Mikulić i Žutić oporavili, Škvorc je odradio kartone, a Hodžić konačno trenira. To su i dobre vijesti za trenera Milinovića kojem će ovi igrači dodatno zaoštriti konkurenciju, već i u subotu u Vinkovcima. Utakmica se igra u 15:30 sati na stadionu Cibalije u subotu, a Gorica će već po tradiciji na ovu utakmicu krenuti na dan odigravanja.

 

   najzanimljiviji detalji sa utakmice Gorica – Rudeš: