Prijava

Vaša prijava

Udarnik minimalno poražen u Kustošiji


Kurilovčani su opet izgubili utakmicu u gostima a da nisu nadigrani. Odlučio je jedini pomalo slučajan gol Zlatka Pavliše u 19. minuti. Lovrić je opasno pucao a Tihomir Feljan uspio je paradom izbaciti loptu u korner. Ubacio je s desne strane Tomislav Horvat a u gužvi najbolje se snašao stoper domaćih Zlatko Pavliš i lopta se zakoprcala u donjem desnom kuta vratara Feljana. Očekivalo se više u derbiju gdje su igrali lider prvenstva i treći u redoslijedu. Prvenstveno se razmišljalo kako sačuvati vlastitu mrežu a prema naprijed koliko se stigne i može. U takvoj igri taktiziranja bilo je važno prekinuti akciju suparnika makar i prekršajem, odigrati od prve bez rizika a rijetke su bile poduže smislenije kombinacije. Pravih prigoda za pogotke gotovo da i nije bilo. Pokušaj Pejovića u 32. minuti za Udarnik bio je neprecizan, Kataniću je slobodnjak obranio Nikola Đurđek a Pralasa je izgleda lopta iznenadila stoga pokušaja glavom iz dobre situacije nije ni bilo. U slijedećem 19. kolu Udarnik na Uskrsni ponedjeljak ugošćuje Zelinu.

 

 

Čelnici Udarnika bili su prije utakmice dobro raspoloženi.
Udarnik na zagrijavanju.
Renato Jurčec trener Kustošije.

 

 

KUSTOŠIJA – UDARNIK 1:0

 

ZAGREB Igralište Kustošije. Gledatelja 200. Sudac: Klasan (Karlovac). Pomoćnici: Vučinić (Karlovac) i Dujmić (Zagorje Ogulinsko).

 

STRIJELAC: 1:0-Pavliš (19).

 

KUSTOŠIJA (4-2-3-1): N. Đurđek-Močilac (od 11. Čurković), Pavliš, Pavković, Deak-Galić, Nimac (od 57. Vragolović)-Horvat, Šušković, Lovrić (od 74. Turčin)-Borac (od 66. Repinc).
TRENER: Renato Jurčec

 

UDARNIK (4-1-3-2): Feljan-Kelihar, Strunje, Sabljak, Radoš (od 57. Šarić)-Katanić-Šestok, Rus (od 66. Mihanović-od 79. Pradžik), Pejović (od 74. Landeka)-Brajko, Pralas (od 74. Matanović).
TRENER: Dinko Livada

 

IGRAČ UTAKMICE: Zlatko Pavliš