Prijava

Vaša prijava

Kobilinci i dalje bez proljetnog boda


Momčad trenera Jure Gavrana ušla je u utakmicu puna vjere, motiva i ambicija ali već u 10. minuti sve je pošlo u pogrešnom smjeru za Vatrogasac. Imali su domaći opasan napad, vratar gostiju Sven Rede je istrčao i van kaznenog prostora rukom namjerno zaustavio loptu ispred domaćeg napadača koji je imao otvoren put prema nečuvanoj gostujućoj mreži. Svi su očekivali kaznu za Redea i slobodnjak na 17 metara po sredini međutim suci nisu reagirali. Sve se odigralo ispred glavnog arbitra a i prvi pomoćni bio je u ravnini događaja. Domaći na terenu, klupi i gledalištu su poludjeli ali bez konačnog efekta. Rezultat se ipak promjenio u 20. minuti ali u korist Sloge. Ubacio je s desna Ivanović, prizemna lopta je prošla više domaćih igrača i došla na suprotnu stranu do nečuvanog Marija Broza i mreža Juga se zatresla za 0:1. Četiri minute kasnije Klasnić je imao zicer za 1:1 ali sam pred vratarom nije pogodio ni okvir vrata. Kazna je stigla u 40. minuti kada je nakon kombinacije opet po desnoj strani, za 0:2 zabio brzonogi Nikola Kamenički. Nakon odmora utakmica je bila manje sadržajna bez većih prilika i pogodaka, tek je Broz u 80. minuti propustio pogoditi nečuvanu mrežu za 0:3 ali trobod je ipak zasluženo otputovao u Križ i pripao korektnim nogometašima Sloge. Kobilinci moraju međusobno porazgovarati i utvrditi zašto im je igra nekako nekonkretna i nedorečena.

 

VATROGASAC (K) – SLOGA (K) 0:2
Igralište Vatrogasca. Gledatelja 50. Sudac: Vukadin. Pomoćnici: Šekerija i Šarić (svi iz Dugog Sela).
STRIJELCI: 0:1-Broz (20), 0:2-Kamenički (40).
 
VATROGASAC: Jug, Mirenić (od 41. Vitez), Čavar, Čumpek, Vodelšek (od 46. Trupčević-od 67. Žgela), Kontić, Komšić (od 46. Dilberović), Grilec, Sejfović (od. 80. Sambol), Novak, Klasnić.
TRENER: Juro Gavran
 
SLOGA KRIŽ: Rede, Ivoš (od 63. Pokupec), Podgorski, Mihaljević, Vorel (od 73. Karašić), Ivanović, Poje (od 46. Mihalj), Bosankić, Broz, Kamenički, Šeremet (od 88. Petričević).
TRENER: Dražen Slunjski
 
IGRAČ UTAKMICE: Tomislav Bosankić