Prijava

Vaša prijava

Prinčevi Scene Gorica na ljetnoj turneji


Četiri glumca Scene Gorica – Ivan Bošnjak, Ivan Magud, Adrian Pezdirc i Filip Vidović, obilaze Brodom kulture Jadransku obalu od Sv. Filipa i Jakova do Makarske, nastupajući svake večeri u drugome gradu s predstavom predstave „I živjeli su sretno…?“

U ovoj predstavi na sceni se pojavljuju četiri princa iz bajki – Trnoružičin, Pepeljugin, Sirenin i Snjeguljičin princ, premješteni u suvremeni svijet u kojem se gotovo sve svodi na izgled i novac. Usprkos tome, Trnoružičin princ i dalje vjeruje u ljubav i misli da će nakon “uzimam” zauvijek živjeti sretno. Iako ga je pomalo strah samog vjenčanja, presretan je što se za manje od dvadeset i četiri sata ženi Trnoružicom. Međutim, njegovi najbolji, oženjeni prijatelji, na momačkoj večeri pokušavaju objasniti da ništa nije onako kako se čini i da su male šanse da će u braku biti sretan. S obzirom na svoje neuspjele brakove, misle da se nije mudro ženiti… Postavlja se pitanje što je zapravo sreća tih javno eksponiranih likova, a što tek dobro skrojeni PR i novinarska pompa i postoji li ljubav uopće. Jesu li današnji prinčevi u stanju nositi se s tako velikim zadacima?

Kako su četiri žene organizirale četiri princa na sceni možete vidjeti večeras na Visu, sutra u Postiri na otoku Braču, u četvrtak u Jelsi na otoku Hvaru i u četvrtak na zadnjoj postaji Broda kulture u Makarskoj.


Automobilom naletio na biciklista

Snimke priredbi - 40. rođendan škole