Prijava

Vaša prijava

Udarnikov treći proljetni poraz


Nakon Karlovca (0:1) i Kustošije (0:1) u gostima, Udarnik je doma na Uskrsni ponedjeljak doživio i treći proljetni poraz od Zeline 1:2. U Karlovcu i Kustošiji momčad trenera Dinka Livade nije nadigrana međutim pobjedi Zeline nema zamjerke. Gosti u borbi za ostanak u ligi započeli su dvoboj otvoreno i hrabro napadački. U 35. minuti utakmice Tomislav Borovčak, najbolji na terenu, majstorski je glavom iskoristio ubačaj Mikulineca i bilo je 0:1. Zelinčani su podebljali vodstvo u 61. minuti, a u glavnoj ulozi opet je bio Borovčak. Primio je na centru loptu okrenut leđima domaćim vratima i zagradio se, a onda lijepo odigrao desno za Pilipovića koji je bio u punom naletu. Pilipović se sjurio do korner linije i oštro ubacio a već pristigli Borovčak od prve je skrenuo lotu u kut za 0:2. Samo dvije minute kasnije nadu Udarniku vraća Stjepan Pralas poentiranjem izbliza. Imao je do kraja Udarnik nekoliko prigoda da izjednači rezultat. U 83. minuti Matanović je promašio iz zicera a u 90. minuti najprije je Pralas pucao tik uz vratnicu a Paradžik malo iznad grede.

 

UDARNIK – ZELINA 1:2 (0:1)

 

VELIKA GORICA ŠRC Kurilovec. Gledatelja 220. Sudac: Pajvot (Vrbovec). Pomoćnici: Hendak (Vrbovec) i Meić (Velika Gorica).

 

STRIJELCI: 0:1-Borovčak (35), 0:2-Borovčak (61), 1:2-Pralas (63).

 

UDARNIK: Feljan, Kelihar, Strunje, Sabljak, Radoš, Katanić, Šestok, Rus, Pejović (od 64. Paradžik), Brajko (od 75. Matanović), Pralas.
TRENER: Dinko Livada

 

ZELINA: L. Nemec, F. Nemec, Raić, Mlinarić (od 80. Anušić), Batarilo, Pajač, Pilipović, Konjević (od 89. Zmazek), Mikulinec, Borovčak, Ovčar (od 90. Stipić).
TRENER: Marijan Glavica

 

IGRAČ UTAKMICE: Tomislav Borovčak