Prijava

Vaša prijava

Je li bridž igra za pametne? Odgovor je na prvom tečaju u Velikoj Gorici


Bridž klub Velika Gorica u četvrtak, 31. ožujka, organizira prvi tečaj ove popularne kartaške igre koju u Hrvatskoj igra oko 1.000 ljudi.

 

“Imali smo problema s prostorom pa nismo mogli organizirati masovnije aktivnosti. Sad smo to u dogovoru s Gradom uspjeli riješiti i krećemo s prvim tečajem bridža u Velikoj Gorici. Na uvodnom predavanju želimo ljude upoznati o čemu se zapravo radi i što je potrebno kako bi mogli procijeniti da li bi im bilo interesantno i da li su spremni odvojiti vrijeme, jer bridž je ipak dosta kompleksna igra”, objasnio je Igor Novosel iz Bridž kluba Velika Gorica.

 

Besplatno uvodno predavanje

 

Prvo predavanje bit će besplatno, a tečaj od 30 sati koštat će 250 kuna, te 150 kuna za umirovljenike, studente i nezaposlene. Održavat će se u prostoru Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i EU fondove na Šetalištu F. Lučića 15.

 

“S jedne strane zahtijeva angažman i trud, ali onda kad se čovjek već potrudi oko toga, stvarno se isplati. Svi koji su počeli igrati bridž stvarno su ga i zavoljeli i nastavili igrati godinama” kaže Igor Novosel.