Prijava

Vaša prijava

Udarnikov teren s umjetnom travom prije roka


Prije dan, dva na Udarnikovom nogometnom centru sunce je ugrijalo do ljetnjih vrijednosti. Lopta je u tom trenu mirovala ali su brundali strojevi iza pomoćnog travnatog igrališta. Dinastija Krmpotić i ostali udarnici bili su u punom pogonu pa je tako sportski direktor Udarnika Ivica Krmpotić radio geodetske poslove a onda odjurio obaviti nešto sasvim drugo.

Sportski direktor Ivica Krmpotić kao geodet.
Sportski direktor Ivica Krmpotić kao geodet.

Stigao je tek u prolazu kazati. “Sve ide prema planu. Zemljani radovi su pri kraju a u srijedu dolazi umjetna trava. Velika je vjerojatnost da će teren biti gotov debelo prije roka, a taj je početak našeg velikog turnira limača “Alpas kup” koji ide u lipnju” – kazao je u prolazu Ivica Krmpotić i odjurio u nepoznato.

 

Njegov otac Ivan Krpotić zaustavio je na trenutak stroj i pozdravio. “Radi se prijatelju, radi. Vidiš da je Krmpotićima važniji klub od privatnih poslova” – uvijek šali sklon dodao je stari dobri nogometni poznanik još iz školskih dana. Drugog Ivanovog sina Roberta Krmpotića tog dana nismo primijetili ali nema sumnje da i on daje maksimum za Udarnik.


U Čazmi zlato i posebna nagrada za Turopoljski škrlet

6. Državna Smotra u usmenom pripovijedanju djece i mladih