Prijava

Vaša prijava

Mažoretkinje iz pet država i 21 tima nastupit će 2. VG MAJORETTE FEST-u


Velikogoričke mažoretkinje povodom 19. godišnjice svog djelovanja organiziraju 2. VG Majorette Fest kojim će prezentirati rad kluba, ali i rad njihovih prijatelja s brojnih međunarodnih natjecanja. Cjelodnevni program, na kojem će nastupiti 21 tim iz pet zemalja i Hrvatske, kreće u 10 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.

 

“Bit će prekrasnih odora, izvrsnih izvedbi, zanimljivih kategorija – od štapa, pompona, zastava, do miks kategorija. Vrlo dinamičan program sastojat će se od zanimljivih točaka show programa. Naime, i naši roditelji pripremaju jednu točku tako da vjerujem da će svima biti ne samo zanimljivo, nego puno pozitivne energije i smijeha. Na kraju ćemo s našim gostima podijeliti rođendansku tortu”, najavila je predsjednica goričkih mažoretkinja Željka Banović.

 

Iza goričkih mažoretkinja niz je odličnih rezultata. Trenutno nose titule aktualnih svjetskih prvakinja i višestrukih europskih prvakinja, a kako izgleda njihov nastup pokazat će sutra. Ulaz na VG Majorette fest je besplatan.