Prijava

Vaša prijava

Gorica sa tri do tri


Svakako se može tumačiti naslov današnjeg teksta, ali Gorica je danas u trećoj utakmici u nizu došla do svoje treće pobjede i tri nova boda koju su obilježila tri pogotka u mreži Imotskog. Dugo su domaći lomili vrlo čvrste goste iz Imotskog koji su u Veliku Goricu stigli isključivo s nakanom da ne prime pogodak, ali ulaskom posebice Postonjskog i nešto kasnije Hajduka igra Gorice postala je još sadržajnija i opasnija. Upravo je Postonjski odlično centrirao Hajduku koji je sa nekoliko metara glavom doveo Goricu u vodstvo za 1:0. Desetak minuta poslije sve je odradio Španja, pronašao samog Hajduka koji je samo proslijedio loptu do Tatara kojem nije bilo teško poentirati za 2:0. U sudačkoj nadoknadi prvo je Postonjski lijepim prodorom i pogotkom potvrdio pobjedu Gorice da bi već u slijedećem napadu gosti imali kazneni udarac koji je Mandariću obranio Šušković.

Gorica-Imotski (18)

Gorica je još jedno potvrdila da iz utakmice u utakmicu izrasta u odličnu momčad koja ima i glavu i rep i naoružana je strpljenjem. Najvažnije od svega je da je Gorica u posljednje tri utakmice potvrdila da ne kalkulira te da za Milinovićeve trupe svaki protivnik ima jednaku važnost iako su mnogi bili skloni tvrdnjama kako će Gorica kalkulirati u pojedinim utakmicama. Gorica slijedeće kolo gostuje u Sisku na vrlo zahtjevnom gostovanju u kojem će domaćinu pobjeda biti gotovo presudna za ostanak, ali iz tabora Gorice najavljuju lov na treće mjesto pa će ova utakmica biti vrlo zanimljiva.

 

GORICA – IMOTSKI 3:0 (0:0)

 

VELIKA GORICA – Gradski stadion. Gledatelja: 300. Glavni sudac: Linić (Rijeka) Pomoćni suci: Radošević (Gospić) i Pušić (Zagreb), Četvrti sudac: Jelenčić (Kastav)

 

Strijelci: 1:0 Hajduk (71), 2:0 Tatar (79), 3:0 Postonjski (90+1).

 

GORICA: Šušković, Milanović, Hodžić, Matošević (Od 64. Hajduk), Jančetić, Španja (Od 84. Zenuni), Žutić, Škvorc (Od 46. Postonjski), Tatar, Perić, Marina
Trener: Damir Milinović

 

IMOTSKI: Kukić, Tomičić (Od 82. Radalj), Vučemilović-Grgić, Rašić, Šabić, Todorić, Baturina (Od 46. Mandarić), Mikulić, Serdarušić, Bošnjak (Od 66. Mrkonjić), Rašić.
Trener:
Stipe Balajić