Prijava

Vaša prijava

VIDEO Gorica sa tri pogotka Imotskom potvrdila niz


Nakon par kola traženja igre Gorice je nakon nesretnog poraza i dobre igre u Vinkovcima okrenula ploču i ne zna za poraz. Doduše već kolo ranije domaći su nogometaši pobjedom protiv Rudeša nagovijestili bolje dane, ali, ipak trebalo je i rezultatski sačekati još neko vrijeme. Nije slučajno i oni koji imalo poznaju situaciju znat će da je ova momčad pažljivo selektirana na svim pozicijama i da je još u pripremama momčad trenera Milinovića djelovala vrlo ukomponirano, da bi malo pokvarila dojam na teškom terenu u nastavku prvenstva na domaćoj utakmici protiv Lučkog.

 

Nakon pozitivnog niza i četiri utakmice u kojima Gorica ne zna za poraz sa gol razlikom 8:1 Milinović je nakon utakmice u subotu igrače nagradio sa dva slobodna dana, dok je predsjednik Gorice najavljeno još u svlačionici u Sigetu potvrdio nakon utakmice sa Imotskim, a to su duple premije, kako se vrlo često i pjesmom orilo iz svlačionice Gorice proteklih tjedana. Naravno, da znaju i u upravi Gorice da ovakvi stimulansi dodatno učvršćuju jedinstvo u momčadi jer pobjede se obično proslave u velikogoričkim kafićima.

 

Gorica je odigranih utakmica nakon 27. kola učvrstila sedmo mjesto na tablici i sada mirno okreće pripremu ka subotnjem gostovanju u Sisku. Segesti je ova utakmica jedna od ključnih za ostanak u II HNL. Gorica je takvih utakmica igrala mnogo, pa i protekle dvije su bile gotovo identične za protivnike Gorice koje su vrlo lako eliminirali iako su zlonamjerni voljeli šaptati sa svih strana kako će Gorica takve utakmice sigurno gubiti. Baš ovi razlozi bez obzira u kakvoj se situaciji igrači Gorice nalazili potvrđuju zašto Gorica u hrvatskom nogometu ima takav ugled, a jedan od razloga je upravo čist obraz u svim dosadašnjim utakmicama. Milinović u ovom trenutku nema nikakvih problema sa ozljedama ili kartonima, a na vrata već neko vrijeme kucaju i neka od mladih imena koja su iskalila kvalitetu i zaslužila priliku kroz utakmice do završnice Kupa Hrvatske. Pa evo i sigurno prilike da se u ovakvim trenucima pruži prilika i ponekom mladom igraču za stjecanje novog iskustva.