Prijava

Vaša prijava

Vatrogasac u Kobiliću bolji od Turopolja


U ranije odgođenom 16. kolu prvenstva 1. županijske lige istok Vatrogasac je u Kobiliću pobijedio Turopolje 4:1. Utakmica je suparnicima bila vrlo važna u borbi za ostanak u ligi.

 

Počelo je opasnim slobodnjakom gostiju kada je Gmižić zamalo promašio donji kut domaće mreže. U 17. minuti srušen je Kadoić za kazneni udarac a Josip Grilec majstorski je prevario Melera i bilo je 1:0.

 

U finišu prvog dijela Ivkić je bio sam pred vratarom Melerom i kada se očekivao siguran pogodak za 2:0 napadač domaćih gađao je previsoko i pogodio gredu. Kazna je stigla pred sam odlazak na odmor. Anđelić je pucao slobodnjak, vratar domaćih Jug odbio je loptu a Mladen Jerković pratio je razvoj događaja i ubacio loptu u mrežu za 1:1. U nastavku jr počela opsada gostujućih vrata. U 53. minuti Grabović je zatresao gredu, tri minute kasnije Novaku zicer brani Meler a odmah zatim Grabović je iz lijepe prigode pucao previsoko. U 58. minuti ipak zasluženih 2:1 za Vatrogasac. Ivkić je bio asistent a Marko Novak sa 18 metara silovito je pogodio rašlje. Neobranjivo!

 

Važnost utakmice uzrokovala je nervozu ali dečki su ipak na vrijeme shvatili da se ipak igra samo nogomet a međusobno se opet moraju sresti i pozdaviti pa se sve brzo smirilo. U finišu utakmice još dva pogotka Vatrogasca. Najprije je u 87. minuti srušen Novak za još jedan “penal” kojeg je Grilec opet majstorski pospremio u mrežu. U sudačkoj nadoknadi Josip Grilec je stavio šlag na svoju nadahnutu igru. Proigran od Christiana Sambola primirio je loptu na 20-tak metara, pogledao, naciljao i prekrasno pogodio neobranjivo pod gredu za konačnih 4:1.

 

VATROGASAC-TUROPOLJE: 4:1
KOBILIĆ Igralište Vatrogasca. Gledatelja 50. Sudac: Čunčić (Kuče). Pomoćnici: Landeka (Velika Gorica) i Malkoć (Lukavec).

STRIJELCI: 1:0-Grilec (17-11m), 1:1-Jerković (45), 2:1-Novak (58), 3:1-Grilec (88-11m), 4:1-Grilec (90).
 
VATROGASAC: Jug, Mihinica, Čumpek, Mileković (od 73. Žgela), Grabović, Vodelšek, Kontić, Grilec, Klasnić (od 55. Barišić), Ivkić (od 90.Sambol), Kadoić (od 27. Novak-od 90. Šimek).
TRENER: Juro Gavran
 
TUROPOLJE: Meler, Zorić (od 57. F. Maričić), Bušić, Ervin Gorinjac (od 78. Vlahovac), Jambrečina, Jerković, Anđelić, Ernest Gorinjac, Šejić, Jambrešić (od 59. M. Maričić), Gmižić.
TRENER: Ivica Burić
 
IGRAČ UTAKMICE: Josip Grilec
 

galerija fotografija