Prijava

Vaša prijava

Polet poražen u zaostaloj utakmici


Nogometaši Poleta iz Buševca su uvjerljivo poraženi na domaćem terenu od Dinama (OO) u zaostaloj utakmici 16. kola, koja se nije igrala zbog snijega. Gosti su bili uvjerljivi i sa glatkih 0:3 revanširali se Poletu za jesenski poraz na domaćem terenu u prvom kolu. Dinamo je prezentirao kombinatoran i brz nogomet i kad se sve zbroji imali su gosti još pokoju prigodu za postizanje pogotka.

 

Polet - Dinamo (OO) 13-04-2016 (19)

 

Od Poleta smo očekivali puno više, no očito je ovo bio jedan od “onih dana” kada ništa ne polazi kako je zamišljeno. I u takvoj utakmici Polet je imao priliku vratiti se u utakmicu u nepune dvije minute, nekakvih petnaestak minuta prije kraja ali su Pejak i Zagorec promašili ono što se u takvim situacijama promašiti ne smije kod rezultata 0:2. Kaznili su to gosti odmah u slijedećem napadu i povećali vodstvo  za konačnih 0:3 pogotkom Filipa Domitrovića. Hendikep domaćih bila je i rana ozljeda Roberta Zlodija koji je već u 41. minuti morao napustiti susret zbog ozljede koju je zadobio u jednom sudaru sa vratarem gostiju Domagojem Kranjčecom.

 

Polet - Dinamo (OO) 13-04-2016 (43)

Poletov trener će zasigurno mnogo toga imati za reći svojim igračima u analizi utakmice, no generalno ni navijači ni stručni stožer ne smiju tražiti “dlaku u jajetu” jer Polet ima i rezultat i plasman isključivo u svojim rukama a u slijedeća dva kola domaći igrači imaju priliku popraviti dojam iz prethodne dvije utakmice, obzirom da je Polet obje domaćin. Neće biti lako, jer u goste Poletu stižu Ponikve i Mladost iz Zaboka, ali baš u takvim utakmicama se itekako popravlja i opći dojam i plasman.

 

Polet - Dinamo (OO) 13-04-2016 (45)

 

Galeriju fotografija možete pogledati na našem Facebook albumu fotografija sa ove utakmice klikom na ovaj link.

 

MŽNL Središte 16. kolo – zaostala utakmice

Polet – Dinamo (OO) 0:3 (0:2)

 

Buševec, SRC Zvrnik; gledatelja: 100; sudac: Ozren Knežević; pomoćnici: Neno Tonković i Denis Krčevski; četvrti sudac: Anto Klasan (svi Karlovac)

 

strijelci: 0:1 Sovina (ag. 5), 0:2 Kelava (44), 0:3 Domitrović (82)

 

POLET: Šoić, Stuparić (od 66. Bobesić), Tičarić, Pejak, Sovina (od 61. Klasnić), Zagorec, Sučić, Zlodi (od 41. Petrlin), Skrbin, Sovina, Ferenček

Trener: Zoran Tomčić

 

DINAMO (OO): Kranjčec, Zelenika, Žaja, Hercigonja, Vučković (od 82. Orešković), Ladović, Celiček, Kelava, Jurković, Karlović, Pašalić (od 72. Domitrović)

Trener: Boris Perković