Prijava

Vaša prijava

Lomnica uvjerljivo kroz Vukovinu


Jedna od zanimljivijih utakmica u jučerašnjem programu istočne skupine JŽNL igrala se u Vukovini gdje je četvrtoplasirana momčad Jelačića čekala vodeću Lomnicu. lomnica je u Vukovinu stigla sa devet bodova prednosti, a u Jelačiću su sportski gajili nadu kako bi sa pobjedom u ovoj utakmici “zakomplicirali” borbu za vrh i sebe približili možda i očekivanjima za plasman u JŽNL u finišu prvenstva.

Jelačić Lomnica 13.04.16 (15)

I jedna i druga momčad nastupile su oslabljene, a Lomničani su u Vukovinu došli po bod, a na kraju uzeli tri. Mreže su mirovale više od sat vremena, a Lomnica je u svega tri minute od 68-71 povela sa dva pogotka razlike. Domaći su svega pet minuta nakon smanjili i vratili nadu da mogu nešto više, no gosti nisu željeli ništa prepustiti slučaju te u 81. minuti pogotkom Arbanasa riješiti sve dileme u svoju korist. Nakon poraza Turopoljca, te Rugvice u Obrezini Lomnica se odvojila 5 odnosno 11 bodova od pratnje i trenutno ima najviše šanse za plasman u viši rang.

 

Jelačić Lomnica 13.04.16 (22)

 

I ŽNL Istok 16. kolo

BAN JELAČIĆ – LOMNICA 1:3 (0:0)

 

strijelci: 0:1 Grgić (68- 11m), 0:2 Hajduk (71), 1:2 Matić (76), 1:3 Arbanas (82)

 

BAN JELAČIĆ: Ćorković, Hmelina, Matić, Sokić, Matejčić, Dumbović, Matković, Eterović, Horvat, Petravić (od 12. Rajković), Nikić

Trener: Emil Družić

 

LOMNICA: Pogledić, Verveger, Blažević, Grgić, P. Ćurić, Miljković, Šestić (od 89. Sudar), J. Ćurić, Arbanas, Polak, Hajduk (od 83. Trumbetaš)

Trener: Dinko Huskić

 

galerija fotografija: