Prijava

Vaša prijava

Segesta prekinula seriju Gorice


Nogometaši Gorice poništili su sve dobro iz prethodna tri kola blijedom partijom u Sisku. U utakmici u kojoj je obrana Gorice bila propusna, veza neprimjetna, a napad se izgubio još negdje u autobusu, Segesta je iskoristila sve slabosti gostiju i sa dva pogotka glavom zasluženo došla do bodova.

 

Segesta-Gorica 2-0 16-04-2016 (6)

 

Niti jedna niti druga momčad u prvih pola sata nisu pokazale previše želje, a kad su domaći koji su do tada bili orijentirani čuvanju svog gola uvidjeli da je gost potpuno bezopasan, krenuli su ozbiljnije i već u 38. minuti iz kornera glavom došli u vodstvo. Do kraja poluvremena Segesta je imala još nekoliko situacija za nešto više od samo prilike ali na kraju ostalo je tek na pokušajima. U nastavku sve slabosti u obrani Gorice ponovno su došle do izražaja upravo u skoku gdje su domaći opet gotovo na isti način povisili vodstvo i postavili konačan rezultat utakmice.

 

Segesta-Gorica 2-0 16-04-2016 (23)

 

Trener Gorice zajedno sa svojim pomoćnicima će zasigurno imati što reći svojim igračima, koji u ovoj utakmici nisu bili ni blizu očekivane razine, a posebno se to odnosi na obranu koja nije dobila niti jedan zračni dvoboj u svih devedeset minuta utakmice. Prvenstvo II HNL se nastavlja već idućeg tjedna kada Gorica na domaćem terenu dočekuje Zadar.

 

Segesta-Gorica 2-0 16-04-2016 (20)

 

II HNL 28. kolo

Sisak, gradski stadion; gledatelja: 300; sudac: Dario Bel (Osijek); pomoćnici: Marijan Tomas i Novosel Kristijan; četvrti sudac: Goran Pečarić

 

strijelci: 1:0 Čagalj (38); 2:0 Prša (57)

 

Segesta: Topić, Bukvić, Eberl (od 78. vranić), Zeba, Čagalj, Hadžanović, Terzić, Prša, Šimić M., Serdarušić (od 90. Šimić L.), Zelenika (od 83. Šimunović)

Trener: Stane Bevc

 

Gorica: Šušković, Jančetić, Žutić, Perić, Milanović Hodžić, Marina (od 52. Zenuni), Tatar (od 65. Težak), Španja, Postronjski (od 55. Hajduk), Matošević

Trener: Damir Milinović

 

Foto galerija: Klikni na link OVDJE