Prijava

Vaša prijava

Počela velika akcija trovanja štakora


U javnim građevinama,  na prometnim i zelenim površinama i obalama vodotoka u naseljima te u šahtovima kreće velika akcija trovanja štakora. Proljetne akcije deratizacije na području Grada Velike Gorice provodit će se do 22. travnja, od 8 do 16 sati.

 

Osim u samome gradu, deratizacija će se provesti i u ovim naseljima: Črnkovec, Lazina Čička, Poljana Čička, Bapča, Kobilić, Mala Kosnica, Novo Čiče, Petina, Velika Kosnica, Velika Mlaka, Kuče, Staro Čiče, Vukovina, Mičevec, Buševec, Donja Lomnica, Gornja Lomnica, Gradići, Lazi Turopoljski, Lukavec, Mraclin, Ogulinec, Okuje, Petrovina Turopoljska, Rakitovec, Turopolje, Bukovčak, Cerovski Vrh, Cvetković Brdo, Dubranec, Gudci, Gustelnica, Jerebić, Ključić Brdo, Kozjača, Mala Buna, Markuševec Turopoljski, Petravec, Prvonožina, Šiljakovina, Velika Buna i Vukomerić.

 

Akciju trovanja glodavaca provest će tvrtka EKO STANDARD iz Zagreba i to sredstvima koja su dopuštena rješenjem Ministarstva zdravlja. Mamce će postavljati na skrovita i nepristupačna mjesta, kako bi bili ‘nedostupni za ljude i druge neciljane vrste‘.