Prijava

Vaša prijava

Udarnik izbacio Dinamo Hidrel iz Kupa


Kurilovčani su u polufinalu kupa NS Velika Gorica nakon što su u četvrtfinalu na svom terenu svladali Dinamo Hidrel iz Novog Čiča rezultatom 3:1. Mladići trenera Dinka Livade shvatili su utakmicu kao lakši trening i malo si zagorčali život jer su u 8. minuti dečki trenera Žitnika poveli. Vedran Novosel je desno zakuhao i servirao Nikoli Dolačkom da se upiše među strijelce iako je ovaj po vokaciji vratar. Gosti su odoljevali napadima domaćih do 22. minute i onda dva puta brzo kapitulirali. Strijelci za Udarnik bili su mladi Vjekoslav Lučić i Marko Kelihar a asistenti Ivan Šestok i Borna Katanić. Za konačnih 3:1 zabio je Nikola Brajko na pas Lučića u 89. minuti. Svijesni vjerojatnog ishoda dvoboja jedni i drugi već su polako razmišljali o važnim nedjeljnjim prvenstvenim dvobojima, Hidrel doma kontra Vatrogasca iz Kobilića a Udarnik protiv Radoboja vani.

 

UDARNIK – DINAMO HIDREL: 3 – 1

VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Gledatelja 100. Sudac: M. Čužić (Velika Gorica). Pomoćnici: Prpić (Zagreb) i Bratković (Velika Gorica).
 
STRIJELCI: 0:1-Dolački (8), 1:1-Lučić (22), 2:1-Kelihar (24), 3:1-Brajko (89).
 
UDARNIK: Fabečić, Šestok, Strunje, Radoš, Katanić (od 46. Pejović), Kelihar (od 46. Dianežević), Mihanović (od 46. Landeka), Šarić, Dedić (od 61. Matanović), Lučić, Pralas (od 61. Brajko).
TRENER: Dinko Livada
 
DINAMO HIDREL: Šimić, Risonjić, Vukadin, Pudić, Kučan, Mikulinec, Dolački, Kitanović, Tokić, Đuksi, V. Novosel.
TRENER: Stiven Žitnik
 

galerija fotografija


Pred vratima 7. APLAS CUP

Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja