Prijava

Vaša prijava

Gradići dalje u Kupu NSVG-a


Nogometaši Gradića na svom su terenu pred oko 100 tinjak navijača ugostili momčad Lomnice u utakmici trećeg kola goričkog Kupa.  Izabranici trenera Željka Pavkovića izborili su pobjedu od 2:0 i prolazak u daljnju fazu natjecanja.

 

Domaćini su poveli već u 6 minuti kada je Pejak s ruba kaznenog prostora prekrasnim udarcem pogodio za vodstvo od 1:0 što je bio i rezultat prvog dijela.  Iako su u ranoj fazi utakmice primili gol Lomničani su igrali odlično, kontrolirali igru ali bez uspješne završnice.

 

Iz prvog dijela treba izdvojiti 2 izgledne prilike za Gradiće i to Ledera u 17 minuti kada su gostujući igrači pomislili da je zaleđe i stali, lopta odbila Lederu u noge, no on loše puca i pogađa vratara Pogledića. Nešto kasnije priliku za Lomnicu priliku je imao Huskić koji je za malo bio neprecizan i lopta je preletjela tik uz gredu.
U nastavku drugog dijela trener Pavković radi tri izmjene uvodi Budimira, Brebrića i Župetića što je bilo pun pogodak za postizanje drugoga gola.

 

U 55. minuti Rajić šalje dugu loptu na bok Butkoviću koji vuče loptu po desnoj strani i vraća povratnu za Župetića koji neometano pogađa za vodstvo od 2:0 što je bio i konačni rezultat utakmice.

 

GRADIĆI – LOMNICA: 2 : 1 (1:0)

Gradići, igralište NK Gradići, gledatelja: 100,  Sudac: Ivan Marinčević, pomoćnici: Dalibor Meić i Željko Dolibašić,  Delegat: Darko Blažinčić

Strijelci: 1:0 Pejak (6), 2:0 Župetić (55)

GRADIĆI: Iveljić, Krstanović, Jurić (od 46. Budimir), Rajić, Palčić, Bogović, Butković, Štefner (od 46.Brebrić), Furić (od 46. Špehar), Pejak (od 76. Krovinović), Leder (od 46.Župetić) Kapetan: Rajić
Trener: Željko Pavković

LOMNICA: Pogledić, Verveger, Deverić, Blažević, Ćurić P., Džido, Ćurić J.(od 85. Sudar), Arbanas, Polak, Huskić (od 53. Grgić)
Kapetan: J. Ćurić
Trener: Krunoslav Češković

galerija fotografija