Prijava

Vaša prijava

Gorica i Zadar podijelili bodove uz šest pogodaka


Rijetko se viđaju ovakve utakmice na gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Neki će reći da se zbog ovakvih utakmica voli nogomet, dok će drugi tek ustvrditi da utakmica protiv uvjerljivo posljednje momčadi lige nikako ne bi smjela na ovaj način diskreditirati domaćina. Zadar je osvojio prvi bod na ovogodišnjim gostovanjima postigavši čak tri pogotka u utakmici kuju bi domaćini trebali što prije zaboraviti.

 

Gorica - Zadar 22-04-2016 (31)

Utakmica je počela blagom inicijativom domaćih koju je potpuno omelo rano vodstvo Zadra u 4. minuti nakon pogreške domaće obrane i pogotka Buntića. Gorica je nakon toga pokušala što prije izjednačiti no gotovo sve je završavalo na rubu kaznenog prostora gostiju, koji su gotovo na identičan način kaznili domaćina u 44. minuti još jednim pogotkom. U drugom dijelu Gorica se počela vraćati tek nakon isključenja Šimurine, ali i ponajviše zahvaljujući igračima Zadra koji su se od te 61. minute povukli u mišju rupu.

 

Gorica - Zadar 22-04-2016 (12)

U svega deset minuta domaći su stigli do izjednačenja i kada su svi očekivali da će u posljednjih 20 minuta Gorica samo potvrditi pobjedu, svega 6 minuta nakon domaći rade nesmotreni jedanaesterac koji realizira Blažević za novo vodstvo Zadra. Ipak u 84. minuti Škvorc na oštar ubačaj Tatara zabija za 3:3 i iako je do kraja bilo još mnogo uzbuđenja pred vratima Zadra ovo je ostao konačan rezultat. Teško da stručni stožer Gorice može biti zadovoljan, no domaći su ipak bili zadovoljni jer su u redovima Gorice unatoč jučerašnjem nastupu za mladu reprezentaciju Hrvatske svoje mjesto od početka utakmice pronašli Muhar i Matošević. Gorica će u utorak u Zelinu odigrati utakmicu četvrtfinala županijskog kupa, a u subotu igra protiv Rudeša u 30. kolu II HNL.

 

Gorica - Zadar 22-04-2016 (21)

 

GORICA – ZADAR 3:3 (0:2)

 

Strijelci: 0:1 Butić (4), 0:2 Butić (44), 1:2 Tatar (61), 2:2 Škvorc (69), 2:3 Blažević (76- 11m), 3:3 Škvorc (84)
GORICA: Šušković, Hodžić (od 55. Postonjski), Matošević, Jančetić, Muhar (od 46. Škvorc), Španja, Mikulić (od 64. Vasilj), Žutić, Tatar, Perić, Marina

Trener: Damir Milinović

 

ZADAR: Gluić, Tokić, Pantalon, Jurić (od 65. Kapović), Jerbić, Butić (od 71. Bubnjar), Blažević (od 83. Josić), Terkeš, Pranić, Miletić, Šimurina

Trener: Josip Butić

 

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE!

 

 


Županijsko Natjecanje u košarci

Državno Natjecanje iz geografije