Prijava

Vaša prijava

Klinci i klinceza Dinamo Hidrela svladali Mlaku


Prekrasno i opuštajuće sunčano subotnje jutro na stadionu Dinama Hidrela u Novom Čiču. Utakmicu su igrali oni najmlađi u plavim i bijelim dresovim na pola igrališta i petmetarske golove. Dvoboj je pun emocija na terenu ali i gledalištu gdje se okupilo blizu stotinjak roditelja oba spola u pratnji dječice na igralištu i gledalištu.

 

Dvoboj vode takozvani prstići domaćeg Dinama Hidrela i gostiju iz Velike Mlake. Rezultat? Zar je važan? Izgleda da je itekako važan! Dinamovci su poveli 1:0 golom Mateja Vidaka a onda pred odlazak na poluvrijeme Mlakin vratar Boris Babić ispucao je dugu, lopta je letjela prema domaćem golu i nakon odskoka završila pod gredom nemoćnog domaćeg vratar Ivana Martića i bilo je 1:1. Na odmor je mali Ivano otišao u suzama iako nije kriv za gol a imali su prisutni velikog posla dok su ga pokušavali smiriti i uvijeriti da će Dinamo ipak na kraju pobijediti.

 

To se u nastavku i obistinilo a posebno je veliko oduševljenje nastalo na igralištu i gledalištu kada je treći pogodak za domaće zabila mala djevojčica Nera Stipetić koja igra za dinamovce! Inače Nerin otac je Mario Stipetić prije karizmatični igrač Hidrela. Kada su plavi kasnije zabili još i za 4:1, pa 5:1, emocije su proradile i u redovima bijelih iz Mlake. Jedan crni mali a najbolji kod gostiju zaplakao je kao ljuta godina malo od dobivenog udarca u nogu a više zbog visokog poraza. I na kraju upečatljivo je bilo pitanje jednog prisutnog gledatelja-roditelja: “Ima li spontanijeg, iskrenijeg i emotivnijeg od dječjeg ispoljavanja osjećaja bili oni tužni ili radosni?”. Svi mi dobro znamo odgovor i dobro da je tako.

 

DINAMO HIDREL – MLAKA: 6-1
NOVO ČIČE Stadion Dinama Hidrela. Gledatelja 70. Sudac: Luka Kelihar (Velika Gorica).
 
STRIJELCI: 1:0-Vidak (10), 1:1-Babić (25), 2:1-Pandža (27), 3:1-Nera Stipetić (31), 4:1-Vidak (38), 5:1-Pandža (45), 6:1-Jukić (49).

DINAMO HIDREL: Martić, Dragosavljević, Solić, Pandža, Dobrinić, Lučić, Hasanović, Vrbičić, Jukić, Nera Stipetić, Fabečić, Delić, Matić, Vidak, Čančar.
TRENER: Marijan Milanščak

 

MLAKA: Babić, Cundeković, Duvnjak, Vrane, Jelinčić, Lucic, Jularić, Ružić, Krilić, Martinjak, Župetić, Knežević.
TRENER: Josip Piličić

 

galerija fotografija


Sve još miriše na nju