Prijava

Vaša prijava

Dinamovci iz Čiča slavili protiv Vatrogasca


Igrači Vatrogasca iz Kobilića nisu u Novo Čiče na lokalni derbi stigli kao nekad biciklima ili trčeći u sportskoj opremi poprijeko kroz šumu već su ispred sportskog doma modrih parkirali ljubimce na četiri kotača a pokojeg se nebi posramili španeri ni iz daleko bogatijih klubova.

 

Gostujuću momčad došla je bodriti i navijačka skupina Browing iz Kobilića a kako su dinamovci imali svoje drukere, stvoren je pravi nogometni bučni štimung. Igrači jedne i druge momčadi u potpunosti su se odličnim nogometom odužili svojim simpatizerima. Igralo se vrlo motivirano i napadački tako da je obostranih prigoda za pogotke bilo u izobilju a pravo je čudo da su u prvom poluvremenu mreže mirovale.

 

Za goste zicere nisu zabili Grabović u 18. i Vodelšek u 34. minuti a za domaće Vukadin u 7. i Đuksi u 39. minuti dok je nakon loba Vedrana Novosela lopta preskočila gredu. U 64. minuti navijači Vatrogasca proslavili su vodstvo svoje momčadi kada je u jednoj gužvi Antonio Ivkić zahvatio snažno loptu i zakucao je pod gredu. Primljeni gol kao da je oslobodio grča domaće igrače koji su počeli napadati kao osice. Gol je visio u zraku i u 75. minuti nakon intervencije odličnog vratara Vatrogasca Stjepana Krvarića odbijenu loptu lobom je u mrežu poslao Kitanović i bilo je 1:1. Do kraja obostrano se tražio gol odluke pa su sijevali napadi prema jednom i drugom vrataru. Vatrogasci su opasno zaprijetili preko Menjaka a kada nisu zabili na scenu je stupio najopasniji domaći igrač Vedran Novosel. Pobjegao je gostujućim stoperima i malo iskosa snažnim udarcem poslao loptu u mrežu za vrijedan trobod Dinama Hidrela. Kod Hidrela uz Novosela najbolji je bio vratar Ivan Šimić te Tomislav Mikulinec a kod gostiju prvo ime je bio također vratar Stjepan Krvarić a proigravanjima i kontrolom igre dominirali su iskusni Krešimir Barišić i Josip Grilec.

 

DINAMO HIDREL – VATROGASAC: 2-1
NOVO ČIČE Stadino Dinama Hidrela. Gledatelja 120. Sudac: Šimunović. Pomoćnici: Jerbić i Merkaš (svi iz Velike Gorice). Delegat: Velibor Miličević (svi iz Velike Gorice).

 
STRIJELCI: 0:1-Ivkić (64), 1:1-Kitanović (75), 2:1-V. Novosel (87).
 

DINAMO HIDREL: Šimić, Risonjić, Sabljo, Pudić, Hrgović, Mikulinec, Vukadin (od 90. Povoljnjak), Milanščak, Kitanović, Đuksi (od 90. Tokić), V. Novosel.
TRENER: Stiven Žitnik

 

VATROGASAC: Krvarić, Grabović, Mihinica (od 40. Vitez), Čumpek, Mileković (od 89 Čavar), Barišić, Grilec, Vodelšek (od 80. Klasnić), Kadoić, Ivkić (od 70. Menjak), Novak (od 85. Žgela).
TRENER: Juro Gavran

 

IGRAČ UTAKMICE: Vedran Novosel

 

galerija fotografija

 


Znanstvene čarolije u našoj školi