Prijava

Vaša prijava

Malim rukometašicama iz Velike Gorice bronca


Prekrasno prvosvibanjsko rukometno prijepodne u Rugvici. U impozantnoj Rugvičkoj dvorani igrala se završnica mini rukometne lige za djevojčice U-2006. u organizaciji Rukometnog saveza zagrebačke županije i ŽRK Rugvica kojom je ravnala predsjednica kluba iz Rugvice gospođa Mirjana Kirin.

 

“Ligu su igrale curice iz Jamnice, Rugvice, Moslavca Popovaća, Laurusa, Petrinje, Lokomotive Zagreb, Samobora, Udarnika Kurilovec, Ivanić Grada, Sesveta, Bistre, Velikogoričkog Baltazara… Sudjelovalo je 230 djevojčica koje su odigrale 114 utakmica!” – otkrila je gospođa Kirin.

 

Prvo mjesto osvojila je Lokomotiva iz Zagreba, druge su djevojčice iz Sesveta a treće curice Baltazara iz Velike Gorice. Za najbolju igračicu proglašena je Ana Papić (Lokomotiva), najviše pogodaka zabila je Antonela Abaza (Sesvete) a najbolja vratarka je Tea Koleš (Baltazar).

 

Prve tri ekipe dobile su pehare i medalje a sve ostale medalje. Tko to čini ŽRK Baltazar? Trener je Siniša Štajer (43) a trenerica Jelena Boban. Sve ostalo otkriva Štajer.
 
“Klub smo oformili prije dvije godine i zasad imamo mušku momčad dječaka U-2007. i mlađi te djevojčice U-2006. i mlađe. Treniramo tri puta tjedno u školskoj dvorani u Vukovini a već smo igrali na raznim natjecanjima u Daruvaru, Velikoj Ludini, Pisarovini i eto Rugvici. Imali smo dosad više dobrih plasmana iako rezultati nisu u prvom planu već odgoj, druženje i privikavanje na sportski život najmlađih. Ipak ovako lijep uspjeh kao treće mjesto u Rugvici nas veseli i daje elan za daljnji rad. Zašto ne spomenuti da su broncu osvojile Tea Koleš, Paola Gjuretić, Rafaela Sofić-Čunčić, Marieta Sofić-Čunčić, Marta Josić, Leonarda Burić, Gita Maj, Vita Maj, Ivana Paviša, Ana Dujmović, Marta Čunčić, Josipa Kozina, Nera Butković, Veronika Vnučec i Tena Sever. Primamo upis novih djevojčica budućih igračica a dodatne informacije na 099/426 04 09 (Siniša)” – upoznao nas je ukratko s ŽRK Baltazar trener Štajer.

 

galerija fotografija