Prijava

Vaša prijava

Primarni cilj je ispunjen


Četvrtoligaš Udarnik iz Kurilovca vezao je dvije prvenstvene pobjede, onu u Radoboju i minule subote doma kontra Savskog Marofa 4:1. Trener Dinko Livada je zadovoljan i elaborira. “Šest kola prije kraja prvenstva mi smo ispunili primarni cilj koji je određen uoči prvenstva a zove se ostanak u ligi. Ne smije se zaboraviti da smo ljetos u hodu morali formirati novu momčad uz forsiranje mladih igrača a to je proces koji traje i gledajući tako mi smo uspjeli. Određenu afirmaciju stekli su tako mladi Marko Paradžik, Karlo Strunje, Borna Katanić, Filip Dianežević, Ivan Šestok, Josip Mihanović, Ivan Landeka, Antonio Dedić, Stjepan Pralas, Marko Kelihar, Luka Pejović te naši juniori Ivan Matanović i Vjekoslav Lučić. Povremene oscilacije momčadi koja ima toliki broj još neiskusnih mladića su razumljive ali činjenicom da posrtaja nije bilo mnogo vrlo sam zadovoljan” – kazao je Livada a na upit o novim ciljevima ostaje čvrsto na zemlji.

 

Dinko Livada trener Udarnika.
Dinko Livada, trener Udarnika. foto: Vitomir Štuban

“Moj stav je da na svim razinama kluba idemo korak po korak. Eto, radovi na terenu s umjetnom travom idu kraju, imamo mladu talentiranu momčad, koliko znam klub je u globalu stabilan od rada nogometne škole do kompaktne Uprave i nema potrebe zalijetati se i opterećivati se imperativima. Tražiti progres kao konstantu da, ali u granicama realnosti. Vidjet ćemo što će donijeti ljetni prelazni rok i tek tada možemo odrediti budući cilj što se rezultata seniora tiče” – oprezan je relativno mlad stručnjak iz Velike Gorice Dinko Livada.

 

Njegovi mladići u srijedu su u Buševcu dobili Polet 2:0 golovima Nikole Brajka i izborili tako finale kupa NS Velika Gorica a u subotu putuju u Ogulin boriti se za nove prvenstvene bodove.