Prijava

Vaša prijava

Mladost iz Obrezine u Čiču bolja od Dinama


U ligi NS Velika Gorica veterani Mladosti iz Obrezine bez večih problema svladali su vršnjake Dinama iz Novog Čiča. Fizički spremniji, tehnički i taktički potkovaniji zabili su prvi pogodak u 17. minuti nakon kornera s desne strane. Ubacio je Kršak na drugu stativu a Dubravku Vučilovskom nije bilo odveć teško glavom sprovesti izbliza loptu u mrežu. Za 0:2 opet je asistent bio Kršak a među strijelce se upisao Goran Bogović.

 

Žestoka borba za svaku loptu.
Žestoka borba za svaku loptu. Foto: Mato Paviša

Nakon odmora dinamovci su se više otvorili i počeli konkretnije napadati a onda su iz kontre primili i treći gol. Zoran Kadabec iskoristio je jedan kiks domaćeg stopera i pobjegao sam prema vrataru Radoviću i sigurno pogodio mrežu za nedostižnih 0:3.

 

Petnaestak minuta prije kraja korektnog susreta Josip Šantek iskoristio je asistenciju Dukića i poslao loptu u vratnicu od koje se ona zabila u mrežu za konačnih 1:3.

 

Dinamovci na poluvremenu.
Dinamovci na poluvremenu. Foto: Mato Paviša

 

DINAMO (NČ)- MLADOST (O): 1 – 3
NOVO ČIČE Stadion Dinama Hidrela. Igrano 06.05.2016. od 18 sati. Gledatelja 20. Sudac: Velibor Meić (Novo Čiče).

 

Dogovor igrača Mladosti na poluvremenu.
Dogovor igrača Mladosti na poluvremenu. Foto: Mato Paviša

STRIJELCI: 0:1-Vučilovski (17), 0:2-Bogović (26), 0:3-Kadabec(66), 1:3-Šantek (75).
 

DINAMO: Radović, Đuksi, Šantek, Stipetić, Bakran, Kulić, Ma. Paviša, Vrbičić, Krlić, Ma. Milanščak, Dukić (još su igrali: Hemen, Malbaša, Jambrešić, Jorgić, Bujić, Kelemenić).
VODITELJ: Stjepan Grgar

 

MLADOST OBREZINA: Šorša, Kuhar, Breščaković, Lalić, Bogović, Janković, Antolović, Pavličić, Vučilovski, Kadabec, Kršek (još su igrali: Kunić, Orešković, Matejaš, Sopina, Matić, Zagorac, Posavec, Polanček).
VODITELJ: Stjepan Zagorec