Prijava

Vaša prijava

Treća proljetna pobjeda Klasa


Klas je po idealnom vremenu za igru zabilježio treću proljetnu pobjedu protiv do ovog kola trećeplasiranog Naftaša. Gosti su doputovali sa samo 12 igrača, polovica je bila kadetsko-juniorskog uzrasta, ali i sastav domaćih bio je, po godištima, sličan njihovom. Vrata domaćih poslije dugo vremena čuvao je Igor Nuić, a u postavi je ponovo bio i Goran Fišer.

 

Mičevčani su u 6. minuti propustili doći u vodstvo kada je Denis Okić prizemno ubačenu loptu neometan sa tri metra prebacio preko praznih vrata. Veliku prigodu gosti su propustili u 13. kada je Nuić sjajno reagirao i nogom obranio zicer Tina Ptičara. Obostrano otvorena igra završavala se na rubu šesnaesteraca, šanse su bile rijetkost. Jednu od njih nije iskoristio Sven Butković kada je s desetak metara promašio vrata. U 44. pred golom Klasa pao je Radoš, sudac se nije oglasio, u nastavku akcije Hadaš je tukao u bliži kut za odličnu obranu Nuića.

 

Početak drugog poluvremena obilježio je iznenadni pogodak Filipa Bedekovića, koji je ubačaj nakon prodora Ivana Vukovića po lijevoj strani pospremio u mrežu. Klas je s tri izmjene podigao ritam i stalno je pritiskao, a oduševljavao je hitri Mihael Celčić slalomima po desnoj strani. Vrata Naftaša najozbiljnije su ugrozili Fišer u 72. nakon pasa Matea Kljajića i Terry Agbonze, koji je Celčićev ubačaj iz prekida u 87. zahvatio glavom i zamalo promašio rašlje. Gosti bez izrazite prigode za pogodak.

 

Jedinstvena županijska nogometna liga – 25. kolo
NK Klas – NK Naftaš Ivanić 1:0 (0:0)
Mičevec. Igralište Klasa. Gledatelja 100. Subota, 07.05.2016., 17 sati. Sudac: Davor Jukić (Vrbovec). Pomoćnici: Petar Jerbić i Matija Rožić (oba Velika Gorica). Strijelac: 1:0 – Bedeković (47).

 

KLAS: Nuić, Butković (od 46. Ahmeti), Vuković, Kundih, Celčić, Marinčević (od 46. Tadić), Fišer (od 88. Duranović), Bedeković, Okić, Bojčić (od 46. Kljajić, od 75. Agbonze), Bubalo. Trener: Zvonimir Franjković.

 

NAFTAŠ IVANIĆ: Slavujević, Bajser, Marić, Maras, Korman, Pokas, Peh, Ptičar, Radoš, Hadaš, Milin (od 68. Nujić). Trener: Čedomir Zetica.

Igrač utakmice: Filip Bedeković.
 

galerija fotografija