Prijava

Vaša prijava

Mladost iz Buzina uvjerljiva protiv Šparte


Na odlično pripremljenom terenu pred stotinjak gledatelja odigran je susret 25. kola Prve Zagrebačke nogometne lige, a nakon odličnih devedeset minuta najzadovoljniji su uz domaćine koji su zasluženo pobijedili bili i gledatelji. U dobroj i neizvjesnoj utakmici do samoga kraja, s puno kombinatorike i trke redale su se prilike čas na jednoj čas na drugoj strani terena. Domaćini su bolje otvorili susret i već u prvom napadu iznenadili gostujuće igrače Šparte i preko Batinića došli u vodstvo.

 

Gosti su uspostavili ravnopravnu igru na terenu, stisnuli visoko domaće igrače ali Zubak u 10. minuti u brzoj kontri bježi obrambenim igračima, vara Hadžiselimovića te pogađa za vodstvo od 2:0. Gosti stvaraju izglednu priliku u 21. minuti kada dobar udarac Sastića brani domaći vratar Komušar koji loptu vrhovima prstiju vadi ispod same vratnice. Gosti opet prijete iz slobodnosg udarca u 18. minuti ali Komušar ponovno ne dozvoljava iznenađenje.

 

U nastavku gosti bolje otvaraju utakmicu nametnuvši svoju pas igru, a domaćini čekaju svoje prilike za nove kontre. U takvoj igri rodila se i prigoda u 49. minuti kada lopta udara u ruku domaćega igrača ali sudac Chedid ništa ne signalizira, a unatoč burnim protestima gostiju sudac je ostao pri svojoj odluci smatrajući da nije bilo namjere igranja rukom. U 77. minuti susreta jedan topovski udarac Finte s nekih 30 metara brani Hadžiselimović, a na odbijenu loptu utrčava Jurić koji pogađa za 3:0.  U posljednjim minutama susreta kada je sve već bilo riješeno Jurić se ponovno upisuje u strijelce te postiže novi pogodak za na kraju konačnih 4:0.

 

PRVA ZAGREBAČKA LIGA KOLO 25

MLADOST BUZIN – ŠPARTA ELEKTRA  4:0 (2:0)  

 

Zagreb, igralište Mladosti, Gledatelja: 100, Glavni sudac: Dino Chedid, Pomoćnici: Renato Blažeković, Zvonimir Golub; Delegat: Marijan Gorički (svi Zagreb)

 

Strijelci: 1:0 Batinić (1), 2:0 Zubak (10), 3:0 Jurić (77), 4:0 Jurić (85)

 

Mladost Buzin: Komušar, Finta, Živković, Trbojević (od 79. Kulušić), Batinić, Jurić, Bubalo (od 61. Briševac), Zubak (od 86. Petrović), Orgulan, Banek, Škegro (od 72. Mrkša).

Trener: Mario Kožul

 

Šparta Elektra: Hadžiselimović, Tuškan, Vikić, Zanić, Boca, Borković (od 57. Herceg), Lučić (od 65. Ivić), Skoko, Vučić, Sastić, Galic.

Trener: Tomislav Orehovec

 

galerija fotografija: