Prijava

Vaša prijava

Dinamo Hidrel uhvatio bodove spasa?


Novočičani su osvojili možda i presudne bodove u borbi za ostanak u ligi. Utakmica je bila vrlo neizvjesna jer su gosti odigrali vrlo motivirano iako im bodovi nisu bili neophodni. U 10. minuti u kaznenom prostoru Brcka srušen je Miro Milanščak za kazneni udarac kojeg je u vodstvo Dinama pretvorio ponajbolji topnik lige Vedran Novosel. Pet minuta kasnije opet je na ubačaj s desna majstorski reagirao Novosel, u Turopolju poznat kao Čarli i bilo je 2:0.

 

Dinamo Hidrel - Brcko

 

Na terenu i gledalištu “napaljeni” gosti, skloni i nepotrebnim provokacijama, nisu se predavali i smanjili rezultat nakon što je Krešimir Begović probio lijevu stranu i snažnim udarcem pogodio suprotni kut Šimićeve mreže. Novočičani su u 64. minuti opet slavili Vedrana Novoseča Čarlija. Miro Milanščak desno je u for izbacio Ivicu Kitanovića koji je iz sprinta ubacio na drugu vratnicu, a domaći golgeter zabio je i svoj treći gol na vrlo važnoj utakmici za “plave”. U finišu utakmice malo se zakompliciralo jer je Marko Cindrić zabio iz okreta za 3:2 ali više od toga gosti nisu uspjeli i dinamovci su u svlačionicu otišli slaveći izuzetno važne bodove.

 

Dinamovci iz Čiča slave pobjedu.

 

DINAMO HIDREL – BRCKO  3:2 (2:1)

NOVO ČIČE Stadion Dinama Hidrela. Gledatelja 60. Sudac: Jerbić (Velika Gorica). Pomoćnici: Sejdinović (Zagreb) i Dolibašić (Velika Gorica). Delegatkinja: Vlasta Brkić (Zagreb).

 

STRIJELCI: 1:0-V. Novosel (10-11m), 2:0-V. Novosel (15), 2:1-Begović (21), 3:1-V. Novosel (64), 3:2-Cindrić (85).

 

DINAMO HIDREL (4-4-2): Šimić-Balenović (od 80. Škrtić), Sabljo, Pudić, Hrgović-Vukadin (od 62. Povoljnjak), Milanščak, Mikulinec, Đuksi-Kitanović, V. Novosel.
TRENER: Stiven Žitnik

 

BRCKO (4-4-2): Mandić-B. Grgošić, Vešligaj (od 55. Hodžić), Toljan, Kujundžija-Cindrić, Filipović, Begović, Ribić-T. Grgošić (od 34. Kljajić), Višić.
TRENER: Dražen Jambrečina

 

Petar Vukadin (Dinamo Hidrel)