Prijava

Vaša prijava

Karlovac napunio mrežu Poleta – odlazi li Zoran Tomčić?


Od početka taktičko nadmudrivanje na Zvrniku gdje mudriji i taktički zreliji Karlovčani dolaze u vodstvo u 29. minuti, jednu povratnu loptu Mićunović uz pomoć domaćeg bloka vara Bradića. U drugom dijelu utakmice uz kišu i klizav travnjak Štefančić je podebljao vodstvo Karlovca iz jedne polukontre u 61. minuti kada je zasigurno pobjednik dvoboja odlučen. U smiraj utakmice sa dva gola Karlovac dovršava započeto.

 

city_polet karlovac 1

 

Treći pogodak je postignut opet preko Štefančića ili bolje reći autogolom domaćeg vratara Bradića koji njegov ubačaj iz kornera loptu sam sebi izbija u mrežu. Veselić je par minuta prije kraja iz kontre po četvrti puta Bradića prisilio na kapitulaciju. Ofenzivno jalova baš kao i obrambena sa dosta “rupa” domaća momčad Poleta u ovom dvoboju zasluženo je poražena.

 

city_polet karlovac 2

 

MŽNL , 25. kolo

POLET (B) – KARLOVAC 1919 0:4 (0:1)

 

BUŠEVEC. SRC Zvrnik. Gledatelja 50.  Sudac: Hrgović (Zagreb). Pomoćnici: Milačić i Grabić (oba iz Zagreba).

STRIJELCI: 0:1 – Mićunović (29), 0:2 – Štefančić (61), 0:3 – Štefančić (81), 0:4 – Veselić (86).

POLET: Bradić, Stuparić, M. Tičarić (od 74. Petrlin), Pejak, Zagorec, Skrbin, F. Sovina, Bobesić (od 74. Blažinić), Ferenček, Klasnić (od 74. Kovačević), L. Brajković (od 46. M. Brajković).

TRENER: Zoran Tomčić.

 

KARLOVAC: Demirović (od 88. Jukić), Jaković (od 69. Čakarić), Peretin, Mićunović, Turkalj, Štefančić (od 88. Bukva), Matuzić (od 79. Žitko), Veselić, Rakocija, Pausić, Capan. TRENER: Sanjin Lucijanić.

 

Zoran Tomčić (2)

 

Trener Tomčić najavio odlazak sa klupe Poleta !?

Izgleda da je prekipjelo treneru Zoranu Tomčiću. Vrlo ogorčen nakon utakmice kontra Karlovčana gdje je njegova momčad visoko poražena, baš kao i u Novskoj i poraza u Kupu od Udarnika te boda kod kuće protiv Zabočana ukratko je izjavio:
“Igrali smo bez Sučića i Zlodija koji su do sada zabili 22 gola i mi bez njih nismo ista momčad. Ima i tu drugih stvari, ja na svojim leđima osjećam i vučem neke stvari za koje nisam kompetentan skoro dvije godine. Sezona je pri kraju, što se mene tiče Uprava već sutra može eksponirati novog trenera, nemam ništa protiv. Izvukao sam u ove dvije godine maksimum iz momčadi i osjećam da više ne mogu.”