Prijava

Vaša prijava

Gorica neporažena iz Dugopolja preuzela četvrtu poziciju II HNL


Gorica je u Dugopolje otputovala bez Jančetića, Perića i Hodžića, a na klupi su ostali Španja, Tatar, Šušković, Škvorc…Milinović je danas priliku dao Žugaju na vratima, Krizmaniću i Vinkoviću u zadnjoj liniji, Žutića je gurnuo skroz prema naprijed, a priliku u napadu u paru sa Hajdukom je dobio i Vasilj. Dok su se gosti snašli Dugopolje je već vodilo 2:0 u 13. minuti, a oba pogotka pala su nakon centaršuteva. Gorica se trgnula i u slijedećih dvadeset minuta je sijevalo pred vratima domaćih. Velike prilike propuštali su Težak, pa Postonjski koji je pogodio vratnicu, da bi prvo Težak u 23. minuti smanjio na 2:1, a u 32. minuti Žutić nakon proigravanja Hajduka izjednačio.

 

DUGOPOLJE-GORICA (3)

 

Dugopolje je u posljednjih petnaest minuta prvog dijela bilo na konopcima, a smušena domaća igra u obrani umalo je donijela i vodstvo Gorici. U nastavku utakmice Gorica nije previše srljala, već su gostujući igrači čekali priliku iz kontre, a domaći su preskakanjem igre i visokim loptama u šesnaesterac pokušali postići pobjedonosni pogodak, no obrana Gorice nije dopustila bilo kakvo iznenađenje, pa je na kraju podjela bodova najrealnija.

 

DUGOPOLJE-GORICA (1)

 

 

Gorica je nakon ove utakmice zauzela četvrtu poziciju II HNL, a postoje velike šanse da to mjesto i zadrži na tablici. Već u ponedjeljak Velikogoričani gostuju u Gornjim Bogićevcima gdje će u prijateljskoj utakmici uveličati dan općine, u srijedu je na rasporedu polufinale kupa NSVG sa Gradićima, a nakon subotnje utakmice posljednjeg kola sa Sesvetama, u utorak 24.05. Gorica će u finalu kupa NS Zagrebačke županije igrati protiv Samobora u Savskom Marofu. Ovom utakmicom i službeno će završiti sezona za seniore Gorice.

 

II HNL – 32. kolo

DUGOPOLJE – GORICA 2:2 (2:2)

 

strijelci: 1:0 Bosančić (3), 2:0 Ndaye (13), 2:1 Težak (23), 2:2 Žutić (32)

 

DUGOPOLJE: Radić, Bosančić, Bagarić, Batinić, Režić (od 74. Balić), Balić, Ofori Acheampong, Tomašević (od 56. Jurić), Babić, Krstulović-Opara, Ndiaye

Trener: Ivica Roguljić

 

GORICA: Žugaj, Vinković, Vasilj, Milanović, Matošević, Krizmanić, Žutić, Hajduk (od 66. Tatar), Postonjski (od 87. Škvorc), Težak (od 74. Španja), Marina

Trener: Damir Milinović