Prijava

Vaša prijava

Željko Pavković dobio zadatak spasiti Gradiće


Nenadan susret s negdašnjim igračem i kapetanom Zagreba Željkom Pavkovićem odmah je otvorio nogometne teme.

 

Nedavno kao trener preuzeo sam četvrtoligaša Gradiće a zadatak mi je izbjeći ispadanje iz Međužupanijske lige središte. Preuzeo sam momčad nakon više poraza u vrlo nezavidnoj situacije zbog više činjenica koje sada nema potrebe elaborirati. Za klub je važno da momčad podignemo prvenstveno psihološki a nedjeljna pobjeda kontra direktnog suparnika Ogulina 3:1 daje nadu u konačni uspjeh. Uložit ću maksimum znanja i htijenja, kao i igrači, da ispunimo cilj jer Gradići kao i predsjednik Ivan Gale koji živi za klub, to zaslužuju – kazao je uvodno novi trener Gradića Pavković kojem je nedjeljna utakmica bila peta kako vodi momčad.

 

Željko Pavković (lijevo) u društvu Kreše Marušića i Dubravka Hrkovca.
Željko Pavković (lijevo) u društvu Kreše Marušića i Dubravka Hrkovca.

Trenutno smo 11. u redoslijedu taman na granici kritične zone. Sudbinu držimo u vlastitim rukama i nismo ovisni o drugima. U sljedećem kolu idemo direktnom suparniku Moslavini u Kutinu, dolazi nam također davljenik ZET, odlazimo Ponikvama i na kraju ugošćujemo susjedni Polet iz Buševca. Čvrsto vjerujem u konačni uspjeh – optimist je što se Gradića tiče bivši zagrebaš iz Kranjčevićeve a nije moglo bez slova o ispadanju Zagreba iz elitnog razreda.

 

Nije mi nimalo svejedno to što se događa. Nosio sam bijeli Zagrebov dres punih 6 godina a tri sam bio i kapetan. Tužan sam kao i mnogi igrači iz ostalih generacija kluba a sigurno žale i mnogi navijači koji posljednjih godina zaobilaze Kranjčevićevu. Mora se nešto poduzeti da se trajno vrati sjaj u ulicu pjesnika; zaslužuje to klub koji nosi ime Hrvatske metropole – zaključio je Pavković koji je s Gradićima dogovorio suradnju do kraja sezone.