Prijava

Vaša prijava

Udarnik remizirao protiv Zeta na Savici


Trener Livada na gostovanju kod ZET-a poslao je na igralište osmoricu vrlo mladih igrača uz tek nešto starije i iskusnije vratara Tihomira Feljana, stopera Ante Radoša i veznog Ivana Šestoka dok su na klupi za pričuve ostali prekaljeni Saša Sabljak (vratio se nakon ozljede) i Marko Rus te napadač Nikola Brajko. Zetovcima je utakmica bila biti ili ne biti u nastojanju izbjeći ispadanje u 1. zagrebačku ligu (peti rang). Iz Udarnika su krenuli u utakmicu kao i u većini ovog proljeća kada se nisu proslavili a mogli su jer su imali prilika.

Borna Katanić izvodi korner.
Borna Katanić izvodi korner. foto: cityportal

Stjepan Pralas je uposlen i doveden jedan na jedan na domaćeg golmana i mogao je birati kako zatresti mrežu ali samo je proslavio ZET-ovog “potira” koji je obranio ispruženom nogom. Prije odlaska na odmor, inače vrlo dobar sudac Grmuša iz Siska, mirne savjesti mogao je dosuditi kazneni udarac za Udarnik jer je u prodoru srušen mladi Lučić ali zvižduka i pokazivanja na bijelu točku nije bilo. Za primjer, u indentičnoj situaciji u Karlovcu protiv Kurilovčana, jedenaesterac je dosuđen i domaćin je slavio 1:0.

Trener Livada savjetuje igrače Udarnika na poluvremenu.
Trener Livada savjetuje igrače Udarnika na poluvremenu. foto: cityportal

U finišu utakmice i Brajko je došprintao sam na golmana ali mreža ZET-a se opet nije tresla a i udarac Kelihara malo iskosa završio je tik pored suprotne stative ali izvana. Udarnik tako ni u trećoj utakmici nije zabio. Ogulin i Moslavina su to kaznili i pobijedili 1:0, ZET-ovci nisu znali iskoristiti spomenutu činjenicu. A imali su svojih prilika. Najviše su prijetili Antonio i Vedran Cetina dok je najkolosalniju priliku upropastio Dragić ili je bolje kazati da mu je majstorski obranio Tihomir Feljan. Kao i u još nekoliko situacija kada je Udarnik upravo Feljan spašavao od još jedne veće neugodnosti ovog proljeća.

Zet-Udarnik (1)
foto: cityportal

ZET – UDARNIK: 0 – 0
ZAGREB Igralište na Savici. Gledatelja 30. Sudac: Dragan Grmuša. Pomoćnici: Zoran Perić i Krunoslav Blažeković (svi iz Siska). Četvrti sudac: Davor Bertol (Zagreb). Delegat: Dragan Kolić (Zagorje Ogulinsko).

 

ZET: Mujagić, Relja (od 65. Valenta), A. Cetina, Bakran, (od 81. Brčić), Đudajek, Pustak, Gorše, Dragić (od 58. Ščrbec), V. Cetina, Subotić (od 65. Benc), Markek.
TRENER: Goran Paulić

 

UDARNIK: Feljan, Šarić, Radoš, Landeka (58. Rus), Pralas, Šestok, Katanić, Dianežević (od 58. Kelihar), Lučić (od 64. Brajko), Mihanović (od 85. Dedić), Strunje.
TRENER: Dinko Livada