Prijava

Vaša prijava

Dinamo Hidrel tricom ispratio Turopolje


Igralo se samo za prestiž ali frcale su iskre, posebno u prvom poluvremenu dok je bilo fizičke i psihološke snage. Energija se trošila i na prigovaranje sucu Ivanu Čužiću ne ulazeći u procijene opravdano ili ne. U svakom slučaju jedini pogodak u prvom dijelu utakmice dogodio se prije samog odlaska na odmor. Vedran Novosel je dobro pucao a Bern Meler uspio je paradom skrenuti loptu u korner. Udarac iz kuta opet je izveo Novosel a na drugoj vratnici dobro postavljen Petar Vukadin sproveo je loptu u bliži kut i bilo je 1:0 za Dinamovce.

Dinamo-Turopolje (3)
foto: cityportal

U drugom dijelu tenzije su se smirile a Hidrel je dominirao i propuštao prilike (Vukadin dvije prave). Utakmica je definitivno odlučena u 63. minuti. Milanščak je bio asistent a Kitanović pogodio sa 16 metara mrežu za 2:0. U 80. minuti Ivica Kitanović dobro je s lijeva ubacio a Vukadin u stilu rasnog strijelca (po vokaciji je stoper kojeg je trener Žitnik poslao u napad) glavom je zakucao za konačnih 3:0 jer gosti u finišu utakmice nisu iskoristili zicer.

Dinamo-Turopolje (4)
foto: cityportal

DINAMO HIDREL – TUROPOLJE: 3 – 0
NOVO ČIČE Stadion Dinama Hidrela. Gledatelja 70. Sudac: Ivan Čužić (Velika Gorica). Pomoćnici: Dario Aščić (Velika Gorica) i Zvonimir Landeka (Zagreb). Delegat: Stjepan Petrac (Gornja Lomnica)

STRIJELCI: 1:0-Vukadin (45), 2:0-Kitanović (63), 3:0-Vukadin (80).

DINAMO HIDREL: Šimić, Risonjić (od 81. Dolački), Sabljo, Pudić, Hrgović, Đuksi, Kitanović, Milanščak, Balenović (od 69. Povoljnjak), Vukadin, V. Novosel.
TRENER: Stiven Žitnik

 

TUROPOLJE: Meler, Zorić (68. Vlahovac), Bušić, Gorinjac, Jambrečina, Anđelić (od 53. Kovačević), Šejić, Jerković, Jambrešić, Gmižić, Kranjčec (od 81. Filipović).
TRENER: Ivica Burić

IGRAČ UTAKMICE: Petar Vukadin