Prijava

Vaša prijava

Župan Kožić nagradio karatisticu Anu Lenard


Samoborska karatistica i hrvatska reprezentativka Ana Lenard vratila se s Europskog prvenstva u Francuskoj na kojem je osvojila dvije medalje. Brončanu u pojedinačnoj konkurenciji i srebrnu u ekipnoj.

 

-Svaki put kad se vratim to je moj najteži turnir, ali ovo je zaista bio najteži. Izuzev pojedinačnog nastupa, ekipni mečevi su bili najteži jer sam se susrela sa svjetskom i europskom prvakinjom. Teško je bilo i u finalu, tako da do medalje nije bilo lako doći. – istaknula je Ana.

 

Na postignutim rezultatima čestitao joj je i župan Stjepan Kožić te ju nagradio s 10 tisuća kuna,  istaknuvši da su naši sportaši ponos Zagrebačke županije.

 

-Mi smo još 2006. godine govorili kako je Ana najperspektivnija sportašica, što je kroz ovih 10 godina to i pokazala i dokazala. – istaknuo je župan Kožić.

 

– Bilo kakva potpora za nas sportaše je izuzetno bitna, jer bez odlaska na natjecanja i bez mogućnosti da se natječemo s najboljim sportašicama ne možemo napredovati i osvajati medalje. – dodala je Ana.

 

Nakon Europskog prvenstva i kratkog odmora, Ana nastavlja s treninzima punom parom. Prvi idući turnir je Zlatna liga u rujnu, a vrhunac sezone biti će Svjetsko prvenstvo u Austriji.


Upisi u srednju školu 2016.

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TRAGOVI NA MODROM NEBU