Prijava

Vaša prijava

U Kurilovcu slavlje Ponikvi


Još jedan proljetni posrtaj Udarnika i to u svom dvorištu. Ovaj put slavile su Ponikve mada je početak dvoboja sugerirao drugačiji ishod. U 12. minuti nakon kornera Šestoka visoko je skočio stoper Karlo Strunje i glavom efektno poslao loptu u mrežu za 1:0. Šest minuta kasnije Udarnik je imao priliku i za 2:0. Brajko je uposlen dubinski a nadomak gostujućem vrataru nepotrebno je malo zastao i opasnost je otklonjena.

Još jedan proljetni posrtaj Udarnika.
Još jedan proljetni posrtaj Udarnika.

Kazna je došla u dvostrukom obliku u 34. i 36. minuti. Najprije ja nakon kornera i odbijanca Mario Gajić sa 16-tak metara malo iskosa prekrasno opalio projektil neobranjiv za Feljana i bilo je 1:1. Domaći se još nisu ni oporavili od šoka a Robert Klarić je silovito probio lijevu stranu i onda pravovremeno uposlio na drugoj vratnici usprintalog Gajića kojem je preostalo izbliza poentirati za veliko veselje gostiju na igralištu i gledalištu.

Šestok u borbi s Berićem.
Šestok u borbi s Berićem.

Nakon odmora Šestoka je odmah zamijenio mladi Dianežević i očekivala se velika ofenziva Udarnika a onda se dogodio novi šok za Livadinu momčad. U 50. minuti težak kiks Mihanovića a poklon je Vlado Berić bez većih problema pretvorio u 1:3. Trener Livada je još jednom reagirao i poslao u igru iskusnog Marka Rusa te mladog Vjekoslava Lučića a rošadom Kelihara na svoju poziciju sasvim desno, Udarnik je izgledao mnogo bolje.

Borna Katanić u prodoru.
Borna Katanić u prodoru.

Kontinuirana opsada gostujućeg gola rezultirala je u 76. minuti. Borna Katanić je s lijeva odlično ubacio a junior Vjeko Lučić glavom je spretno pospremio loptu u mrežu za 2:3. Do kraja gosti su opasno živjeli a imali su sreću u 86. minuti kada je Mijo Šarić uzdrmao vratnicu. Nakon posljednjeg zvižduka vrlo dobrog suca Svjentka iz Novske momčad trenera Pipinića pridružila se slavlju svojih navijača.

Igrači Ponikvi pozdravljaju svoje navijače.
Igrači Ponikvi pozdravljaju svoje navijače.

 

UDARNIK – PONIKVE: 2 – 3
VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Gledatelja 150. Sudac: Svjantko (Novska) 7,5. Pomoćnici: Iličić (Novska) i Krnic (Sisak).

STRIJELCI: 1:0-Strunje (12), 1:1-Gajić (34), 1:2-Gajić (36), 1:3-Berić (50), 2:3-Lučić (76).

UDARNIK: Feljan, Šestok (od 46. Dianežević 6), Strunje, Radoš, Katanić , Kelihar, Landeka(od 55. Lučić), Mihanović (od 53. Rus), Šarić, Brajko, Pralas

TRENER: Dinko Livada

 

PONIKVE: Curać, Obšivač, Čukelj, Miklečić, Katić, Štimac, Barun 7, Gajić (od 87. Fistrić-), Glasović, Berić (od 80. Jović-), Klarić.
TRENER: Hrvoje Pipinić

IGRAČ UTAKMICE: Mario Gajić