Prijava

Vaša prijava

Turopoljac glatko do pobjede


Prorijeđeni sastav domaćina nije imao težak zadatak zabilježiti očekivanu pobjedu protiv Dubrave koja je na poziciji u poretku s koje se lako sklizne u najniži nogometni rang (2. ŽNL). Važnost utakmice za goste nije ih doveo u iskušenje da naglašeno oštrom igrom pokušaju doći do bod(ov)a. Malobrojni gledatelji svjedočili su posve normalnoj utakmici, što je u završnici prvenstva ugodno saznanje i pokazatelj kako je moguće odigrati bez komentiranja sudačkih odluka i prijekih pogleda.

 

Kučani su u vodstvo došli pogotkom Daria Guduraša i minimalno vodstvo su domaći bez problema zadržali do odmora uz dvije promašene šanse. U drugom poluvremenu trener Vlado Horvat je tražio bržu igru odnosno više kretanja bez lopte. Ulaskom Ivana Gjurašina Turopoljac je postao znatno opasniji iz prekida, tako da je vodstvo povećano nakon njegovih udaraca iz kuta. Gjurašinov korner u 52. doveo je do nespretne intervencije Brkljačića, u velikoj gužvi najbolje se snašao Guduraš i iz blizine zatresao mrežu. Pogodak za 3:0 bio je posebno efektan, jer to je bio mat iz dva poteza. Loptu iz kuta Gjurašin je lansirao u srce šesnaesterca, visoko je poletio Alen Komić i udarcem glavom zabio loptu u rašlje. Dubrava je sporadično napadala i tek u finišu je dva puta ozbiljnije ugrozila vrata Zagorca, premalo za utješni pogodak.

 

 

1.ŽNL Istok – 28. kolo
NK Turopoljac – NK Dubrava 3:0 (1:0)
Kuče. Igralište Turopoljca. Gledatelja 50. Četvrtak, 26.05.2016., 17:30 sati. Sudac: Mihael Milin (Dugo Selo). Pomoćnici: Zvonimir Landeka (Velika Gorica) i Fabijan Šekerija (Zagreb). Delegat: Marko Pancirov (Velika Gorica).

Strijelci: 1:0 – Guduraš (25), 2:0 – Guduraš (52), 3:0 – Komić (64).

 

TUROPOLJAC: Zagorac, A. Dolibašić, Komić, Fabijančić (cap.), J. Dolibašić, T. Novosel (od 79. M. Rajić), F. Hajduk, Starčević, Guduraš, Šanović, Klasnić (od 46. Gjurašin). Trener: Vlado Horvat.

 

DUBRAVA: Brkljačić, A. Pranjić, Vidović, Sever, Leboš, Zouhar, Pejazić, D. Fulir (od 67. Matuzić), T. Pranjić, Knezek (od 79. Idžanović), Krezo. Trener: Siniša Marković.

galerija fotografija