Prijava

Vaša prijava

Turopoljac sretno dobio Dinamo


Negdašnji nogometni majstori odigrali su u petak korektnu, vrlo zanimljivu, neizvjesnu ali i kvalitetnu veteransku utakmicu a uz dosta naklonosti fortune pobjedili su Kučani 5:3. U prvom poluvremenu bolji su bili Novočičani. Zatvorena varijanta u fazi obrane a onda brzi izlasci u napad bila je taktika stratega Dinama Stjepana Grgara. Domaći su ipak poveli efektnim pogotkom negdašnjeg golgetera Radnika Franje Berkovića već u 5. minuti. Deset minuta kasnije Saša Jorgić pobjegao je domaćoj obrani i poentirao za 1:1. Iznenađujućih 1:2 u 25. minuti djelo je Jorgića koji je s lijeva majstorski gađao i pogodio suigrača Milana Dukića a ovaj je od prve zakucao loptu u vrata.

NK Dinamo Novo Čiče veterani.
NK Dinamo Novo Čiče, veterani.

U 50. minuti Dukić je iz zicera pucao pored same vratnice, Krlić ubrzo također isto nakon prekrasne kombinacije Kelemenića i Jorgića a kazna za promašaje Dinama dogodila se u 54. minuti na banalan način. Netko od gostiju je kiksao a lukavi Željko Mankas to ne oprašta i bilo je 2:2. Nakon što je i Luka Bejić glavom promašio izbliza nakon fantastičnog centaršuta Željka Hemena, Turopoljac je preko Zlatka Barbarića došao do vodstva 3:2. Ubrzo je Milatović zabio uz pomoć Dinamovog vratara za 4:2 a na asistenciju Krlića smanjio je na 4:3 Jorgić. Pokušali su Dinamovci i izjednačiti ali susret je definitivno odlučio solo prodorom brzi i neuhvatljivi Neno Vrbetić za konačnih 5:3 za Turopoljac.

NK Turopoljac veterani.
NK Turopoljac, veterani.

 

TUROPOLJAC – DINAMO (NČ): 5 – 3
KUČE Igralište Turopoljca na Knejama. Gledatelja 20. Sudac: Nikola Šimunović (Odra).

 

STRIJELCI: 1:0-F. Berković (5), 1:1-Jorgić (15), 1:2-Dukić (25), 2:2-Mankas (54), 3:2-Barbarić (66), 4:2-Milatović (69), 4:3-Jorgić (77), 5:3-Vrbetić(80).

 

TUROPOLJAC: T. Jakovljević, D. JakovljevićH. Čunčić, Vrbetić, I. Berković, Jankeš, Petrović, Antolčić, F. Berković, Lončarić, Mankas (još su Igrali: M. Berković, D. Čunčić, Kovačić, Jankeš, Burić, Trputec, Maslić, Radilović, Z. Barbarić).
VODITELJ: Jakov Marković

 

DINAMO NOVO ČIČE: Radović, Grgar, Hemen, Đuksi, Šantek, Malbaša, Duvnjak, Paviša, Krlić, Vrbičić, Kulić (još su igrali: Vinetić, Jorgić, Jukić, Dukić, Kelemenić, Jambrešić).
VODITELJ: Stjepan Grgar