Prijava

Vaša prijava

Miljenko Ćorić dolazi u Goricu na mjesto izvršnog dopredsjednika kluba


Iz Gorice nam stiže zanimljiva vijest. Miljenko Ćorić otac trenutno najtraženijeg hrvatskog nogometnog dragulja, dinamovog Ante Ćorića dolazi u Goricu na poziciju izvršnog dopredsjednika kluba. Već nekoliko mjeseci u Gorici najavljuju kadrovske promjene koje su se počele događati nakon skupštine u ožujku kada su u izvršni odbor kluba imenovani Robert Vučur, Tomislav Landeka, Kristijan Japec, a najavljena su još neka zvučna imena. Kako doznajemo iz kluba razgovori između Miljenka Ćorića i predsjednika Gorice Nenada Črnka traju već od jeseni 2015., a završetkom sezone 2015/16 stekli su se uvjeti da se dogovori i obznane.

 

foto: Facebook
foto: Facebook

Ćorić je dosad obnašao funkcije u Segesti i Dinamu (OO), a od idućeg tjedna posvećuje se isključivo Gorici. Predsjednik Gorice upoznao je Miljenka Ćorića prije nekoliko tjedana i sa gradonačelnikom Barišićem, koji je obzirom na buduće Ćorićeve namjere i u gospodarske investicije u Velikoj Gorici obećao svu potporu grada ovakvim namjerama. Gorica svake godine u svojim ambicijama i planovima želi podići ljestvicu za stepenicu više, a pretvori li se ova suradnja u pozitivnu kemiju s obje strane mogućnosti za napredak su velike. Trenutni fokus novopridošlog izvršnog dopredsjednika Gorice Miljenka Ćorića, a kojeg još samo treba potvrditi IO kluba na svojoj sjednici do kraja tjedna, bit će vezan uz seniorsku momčad te dodatni angažman koji će zajedničkom sinergijom pokušati Goricu nametnuti kao ozbiljnog kandidata za borbu za vrh II HNL u slijedećoj sezoni.

 

Predsjednik Črnko je odmah nakon prvenstva produžio suradnju sa kapetanom Hrvojem Jančetićem obzirom da je opći stav u klubu da Jančetić može pomoći klubu, ali isto tako da Jančetić spada u one igrače kojima se nakon karijere mora tražiti opcija ostanka u Gorici, s čime su se danas složili i kapetan i predsjednik kluba….