Prijava

Vaša prijava

2. izdanje ljetne malonogometne Lige predviđen za 18. lipnja


Prema riječima Filipa Krstića, u tijeku je završni postupak registracije Sportsko rekreacijske Udruge Turopolja i Posavine koja će voditi 2. izdanje ljetne malonogometne Lige za spomenuto područje. Nastavak je to projekta koji su prošle godine vrlo uspješno kreirali i započeli Jakov Marković i Franjo Jergovski iz Novog Čiča.

Jakov Marković i Filip Krstić.
Jakov Marković i Filip Krstić.

Predviđeno je da predsjednik nove Udruge bude Filip Krstić, blagajnik Miroslav Bogović, tajnik Franjo Jergovski, likvidator Darko Kučan te povjerenik Lige Jakov Marković. U vodstvu Lige su i ostali predstavnici svih sudionika natjecanja iz Novog Čiča I, Lazina Čičkih, Ribnice, Jagodnog, Novog Čiča II, Podotočja Donjeg, Čičke Poljane, Kuča, Bukevja, Orla te novih članova Strmca i Drneka.

 

Kao i minule godine, svaki sudionik natjecanja domaćin je pojedinog kompletnog kola Lige. Planira se da ovogodišnje natjecanje starta u subotu 18. lipnja u Novom Čiču u organizaciji momčadi Novo Čiče I a već slijedećeg dana na istom mjestu 2. kolo vodit će momčad Novo Čiče II. Momčadi će igrati s vratarom i petoricom igrača a novitet je zajedničko suđenje dvojice arbitara.