Prijava

Vaša prijava

Dinko Livada za kraj želi pobjedu


U subotu 4. lipnja na rasporedu je posljednje 30. kolo Međužupanijske nogometne lige središte u kojem Udarnik na svom terenu SRC Kurilovec od 18 sati ugošćuje ponajbolju momčad proljetne polusezone Libertas iz Novske. Trener Dinko Livada je najkopetentniji najaviti dvoboj kojim se njegova momčad oprašta od svojih navijača do jeseni i starta nove sezone 2016/2017.

 

“Sigurno da je oproštaj od sezone motiv za moju momčad i bilo bi lijepo završti je pobjedom kako bi se od naših navijača oprostili na pravi način. Udarnu momčad odrediti ću uoči same utakmice kao i one koji će dodatno u zapisnik a do tada kandidati su svi koji su u pogonu: Tihomir Feljan, Matija Fabečić, Karlo Strunje, Marko Paradžik, Ante Radoš, Saša Sabljak, Borna Katanić, Mijo Šarić, Josip Mihanović, Filip Dianežević, Ivan Šestok, Marko Rus, Ivan Landeka, Antonio Dedić, Stjepan Pralas, Nikola Brajko, Marko Kelihar, Luka Pejović, Ivan Matanović i Vjekoslav Lučić. Iz objektivnih razoga (ozljede, školovanje, posao..) pojedinci ne treniraju u kontinuitetu i time mi otežavaju izbor” – uvodno je najavio Dinko pa se dotaknuo učinka kroz cijelo prvenstvo.

Dinko Livada trener Udarnika.
Dinko Livada, trener Udarnika.

“Sezonu možemo nazvati stabilizirajućom a NK Udarnik sada sigurno ima okosnicu za narednu sezonu. Sublimacija ide u dva pravca. Jesensku polusezonu odradili smo iznenađujuće dobro ali proljetni nastavak nije bio tako dobar. Za detaljnije pojasniti ovo drugo potreban je poduži elaborat, možda nakon odigrane posljednje runde. U svakom slučaju, dugoročni cilj koji smo si postavili (Uprava, igrači i struka) je ostvaren (bez stresa ostali u ligi). Kroz proljetnu polusezonu gurali smo u vatru pomlađenu momčad pa i time možemo biti zadovoljni jer su mladi igrači stekli dragocjena iskustva što bi za narednu sezonu moglo itekako koristiti klubu u sprovođenju svojih naraslih ambicija. U konačnici na Upravi je da procijeni tko im je potreban za ambiciozniji projekt. Moji osobni planovi su kratak odmor uz obitelj koja mi je ipak na prvom mjestu a onda rad i samo rad jer pravilo je, koliko uložiš toliko i dobiješ” – zaključak je relativno mladog, školovanog i ambicioznog trenera Dinka Livade.