Prijava

Vaša prijava

Nakon jubilarne 10. Turopoljske biciklijade HNS-a zabava na izletištu Odranski ribič


Jubilarna 10. Turopoljska biciklijada HNS-a koja starta u nedjelju, 12. lipnja, u 10 sati ispred Muzeja Turopolja, prema očekivanjima organizatora, mogla bi biti najmasovnija do sada. Prema procjenama, sudjelovat će oko 500 biciklista.

 

“To je rekreativna manifestacija koja nije jako zahtjevna zato su naši biciklisti u rasponu od četiri do preko 70 godina. Mi prepoznamo i uvijek nagradimo i najmlađeg i najstarijeg biciklista ili biciklisticu. Trasa je duga 22 kilometra, međutim to je ravničarska trasa s jednim odmorištem i lako se može savladati”, rekao je predsjednik goričkog HNS-a Goran Beus Richembergh.

 

Foto: HNS Velika Gorica
Foto: HNS Velika Gorica

 

Od Muzeja Turopolja vozi se prema Jagodnom gdje će se sudionici odmoriti, a potom krenuti prema krajnjem odredištu koje je i ove godine izletište Odranski ribič. Kolona biciklista tamo bi trebala stići oko 12 sati, a Beus Richembergh pozvao je i one koji nisu biciklirali, ali se žele družiti i dobro zabaviti, neka dođu na izletište.

 

“Uz ručak koji osiguramo svakom sudioniku, tamo će biti i sportsko-rekreativni program koji će se sastojati od potezanja užeta, turnira u beli i malom nogometu. Bit će i jedan veliki vatrogasni šmrk, pa ćemo se uz, običnog mistera i missicu, natjecati i za miss mokre majice“, kazao je Goran Beus Richembergh.

 

Prijava nije obavezna, ali je bitna jer je HNS za sve prijavljene osigurao majicu biciklijade i bon za ručak.

 

“Svi ostali će riskirati. Zato svima predlažem da se prijave e-mailom na adresu hnsgorica@gmail.com ili SMS-om na 095/8915-046 do petka, 10. lipnja”, dodao je predsjednik goričkog HNS-a.


Biciklijada 3.d