Prijava

Vaša prijava

Boris Perković novi trener, stiglo 8 pojačanja!


Prvi potez čelnika kluba iz Kurilovca nakon završetka sezone bio je imenovanje Darka Janječića Žicu za sportskog direktora. Već tom prilikom predsjednik Filip Gabelica najavio je ambiciozan plan i cilj pohod na 3. HNL. U ponedjeljak 20. lipnja, dan prije starta velikog međunarodnog turnira limača “7. Alpas cupa – Udarnik 2016.”, u prostorijama kluba okupilo se zanimljivo društvo.

Boris Perković, Darko Janječić Žica i Filip Gabelica.
Boris Perković, Darko Janječić Žica i Filip Gabelica.

“Pozvali smo naše igrače starosjedioce da upoznaju novog sportskog direktora Janječića Žicu, predstavili smo im novog učitelja, trenera i iskusnog stratega Borisa Perkovića ali i dio novih igrača koje smo doveli. Jači smo za Damira Milanovića koji nam je pristupio iz drugoligaša Gorice, Kristijana Brčića (Zagorec), Ivana Zagorca (Polet Buševec), Ivana Šandora (Maksimir) a iz Dinama (OO) pristupili su nam iskusni vratar Domagoj Kranjčec, Dražen Ladović, Matej Kelava i Goran Petković” – otkrio je Gabelica.

Domaći igrači Feljan i Mihanović.
Domaći igrači Feljan i Mihanović.

Očito, novi sportski direktor Janječić u kratkom roku napravio je odličan posao. “Angažirali smo super iskusnog trenera Borisa Perkovića koji se dokazao u mnogim renomiranim amaterskim klubovima u Zagrebu ali i širom Zagrebačke županije. Dovedena su i ciljana pojačanja kako bi Udarnikova talentirana mladost dobila na iskustvu. Vjerujem da ste upoznati sa činjenicom da vaš novi trener cijeni red i rad a kako vi igrači kvalitetu i moć posjedujete, zašto onda da skrivamo optimizam” – kazao je igračima sportski direktor Žica.

nog_Udarnik predstavio pojačanja.JPG
NK Udarnik predstavio pojačanja.JPG

Novi strateg Udarnika Perković odredio je već da pripreme strataju 18. srpnja. “Sve vas igrače uglavnom dobro poznajem. Neke sam već vodio a ostale pratio kroz međusobne utakmice. Privilegiranih sigurno neće biti jer bi u suprotnom radio kontra sebe samoga svjestan postavljenog cilja. Jednostavno neće biti ali disciplinom, radom, vjerom u svoje mogućnosti i pobjedničkim mentalitetom ali i međusobnim uvažavanjem i povjerenjem možemo uspjeti. Kroz pripremni period bit će teško a u kontrolnim utakmicama imamo snažne suparnike (Vinogradar, HAŠK, Samobor, Špansko, Vrapče, Trnje, Kustošija..). Rezultati su uvijek važni ali nakon pripremnog perioda sve brišemo i jedino mjerilo bit će uspjeh kroz prvenstvo” – istaknuo je Perković.

Oni jurišaju na 3. HNL.

Nakon međusobnog upoznavanja uslijedilo je zajedničko neobavezno druženje uz roštilj a bili su pozvani i predstavnici medija.

 

Filip Gabelica, Juraj Odrčić i Josip Mučnjak.
Filip Gabelica, Juraj Odrčić i Josip Mučnjak.

JURAJ ODRČIĆ I SUPRUGA ANICA POKLONILI LOPTE!
Dok se u ponedjeljak nakon druženja čelnika kluba Udarnika, struke i igrača čekala večera dogodio se hvalevrijedan čin. Negdašnji nogometaš Udarnika Juraj Odrčić a danas redoviti simpatizer kluba na utakmicama doma i vani (izuzetno pristupačan, razborit i vedre naravi 79-togodišnii gospodin vozio je svojom luksuznom makinom na gostovanje i dolje potpisanog izvjestitelja) javno je nogometašima i rukometašicama Udarnika poklonio mnogobrojne kvalitetne lopte za utakmice i treninge. “Udarnik je bio i ostao u srcu i veseli me pomoći. Rukometašice dariva moja supruga Anica a ja nogometaše. Traje to svake godine još od 1998. kada su bili dani ponosa i slave i kada sam po prvi put donio takozvane “trikolorke”. Drago mi je da sam i ove godine pomogao mojem Udarniku” – rekao je još uvijek mladoliki i sportskog držanja Juraj Odrčić. Poklone su preuzeli i zahvalili se predsjednici Filip Gabelica i Josip Mučnjak.