Prijava

Vaša prijava

FOTO Humanitarni turnir u Rakarju uspio, obitelj Mirenić dobit će novi krov i kupaonicu


Pobjednik Humanitarnog malonogometnog turnira koji je započeo jučer na betonskom igralištu u Rakarju je ekipa PNT Croatia Detektiv Pasco. Drugo mjesto osvojila je ekipa Oziris, a treće SC Flegar. Najboljim igračem turnira proglašen je Kristijan Čekov, a najboljim golmanom Tomislav Hercigonja.

 

No, još bitnije od toga je da će devetročlana obitelj Mirenić o kojoj smo već pisali OVDJE zahvaljujući ovom turniru dobiti novi krov i kupaonicu. Koliko su točno skupili, organizatori još ne znaju, ali već i ovo je, kažu, veliki uspjeh.

 

“Lijepo je vidjeti sve na okupu i drago mi je da mogu svima zahvaliti. Ljudi su tu cijeli dan i trude se”, kratko je rekao Željko Mirenić i zahvalio svima koji su pomogli.

 

Predsjednik Vijeća gradske četvrti Rakarje Vedran Zobec najavio je kako će se potruditi da svake godine organizira jedan turnir humanitarnog karaktera za mještane slabijeg imovinskog statusa. Također, nada se da će odaziv iduće godine biti veći, a osim mještana Rakarja pozvao je da se uključe i susjedni Kobilić, Pleso te Velika Gorica.

 

“Fantastično je. Turnir sjajno napreduje, ali ipak nismo zadovoljni odazivom ekipa, moram biti iskren.  Očekivali smo barem 20-ak ekipa, a nažalost skupili smo samo 15 ekipa. Moram biti kritičan prema svojim Rakarcima jer nisu jučer došli u velikom broju. Zato nadam da će danas na humnaitarnom koncertu pokazati svoja velika srca“, rekao je predsjednik Gradske četvrti Rakarje Vedran Zobec.

 

Galerija fotografija