Prijava

Vaša prijava

Rapsodija orkestra iz Kuča


U subotu 9. srpnja na igralištu Dinama Hidrela u Novom Čiču odigrano je ranije odgođeno zbog lošeg vremena 2. kolo 2. izdanja malonogometne lige Turopolja i Posavine. Pred oko 250 gledatelja sudili su Tihomir Bratković (Velika Gorica) i Slaven Grgac (Buzin). U redoslijedu trenutno vodi Čička Poljana sa 13 bodova a Kuče ima bod manje.

Momčad Jagodnog.
Momčad Jagodnog.

REZULTATI:

STRMEC-JAGODNO 1:1
Strijelci: o:1-Ladan, 1:1-Celčić
U izjednačenoj igri i rezultat je bio primjeren viđenom. Jagodno je povelo spretnim zgoditkom mladog igrača iz nogometne škole drugoligaša Gorice Branimira Ladana. Uporni i vrlo korektni dečki iz Strmca Bukevskog zasluženo su izjednačili rezultat u posljednjim sekundama dvoboja a prekrasan gol sprašio je pod gredu Nikola Celčić. Za igrača utakmice proglašen je upravo Nikola Celčić iz Strmca.

Momčad Novog Čiča I bila je domačin 2. kola.
Momčad Novog Čiča I bila je domačin 2. kola.

ČIČKA POLJANA-ČIČE I 0:0
Vodeća momčad Čičke Poljane i Čiča I odigrali su vrlo tvrdu, neizvjesnu i zanimljivu utakmicu bez pogodaka. Lider je imao tri prave prilike. U 9. i 12. minuti Sugnetiću je zicere skinuo vratar Bruno Filipović koji je i proglašen za igrača utakmice. U finišu utakmice Sugnetić se još jednom našao sam pred Flipovićem koji je prerano polegao u blok ali je napadač Poljane pucao malo previsoko.

Suci Tihomir Bratković i Slaven Grgac u društvu povjerenika Lige Jakova Markovića,
Suci Tihomir Bratković i Slaven Grgac u društvu povjerenika Lige Jakova Markovića

RIBNICA-KUČE 1:8
Strijelci: M. Sudar/Igor Hajduk 4, Mislav čunčić 2, Ivo Berković, Filip Krstić.
Očekivao se ipak neizvjesniji okršaj jer Ribnica je bila druga u redoslijedu ali Kučki orkestar svirao je posebne note i golovi jedan ljepši od drugoga su padali kao na traci. Nezadrživi majstor Igor Hajduk zabio je četiri komada i još asistirao Mislavu Čunčiću pa nije bilo dileme tko je igrač utakmice i kola. Zapaženu rolu imao je i Ivo Berković te Vjeko Lučić ali i ostali iz Kučkog orkestra imali su udjela u rapsodiji za gledatelje.

MNL Turopolja i Posavine-2 (3)

DRNEK-ORLE 1:1
Strijelci: Jakopović/A. Breščaković
U ravnopravnoj utakmici i rezultat je pokazatelj događanja. Orle je ipak imalo više prigoda ali Drnek je na golu imao vrlo dobrog Marija Kučana koji je najzaslužniji za bod i igrač je utakmice.

 

BUKEVJE-DONJE PODOTOČJE 0:2
Strijelci: Kos, Rus.
Bukevje je totalno razočaralo a u sastavu su bili talentirani mladići Ivan Šestok, Filip Dianežević i Despot. Za Donje Podotočje briljirao je iskusni znalac Marko Rus koji je zabio i bio asistent pa je i igrač utakmice.

MNL Turopolja i Posavine-2 (2)

LAZINA-ČIČE II 1:5
Strijelci: I. Marić/Krlić, Španiček, Matovinović, Taritaš, Matković.
Lazina je načeo Igor Krlića na asistenciju Slavena Prajdića, 0:2 je postavio Karlo Španiček a namjestio mu je Filip Matovinović a isti igrač zabio je za 0:3. U nastavku utakmice Saša Taritaš postavio je 0:4 a smanjio je Ivan Marić. Konačnih 1:5 dijelo je Leonarda Matkovića.

 

BODOVANJE ZA NAJBOLJEG IGRAČA:

10 BODOVA-Igor Hajduk
8 ——-Marko Rus
6——–Filip Matovinović
5——–Bruno Filipović
4——–Nikola Celčić
3——–Mario Kučan

 

U vodstvu je Igor Hajduk koji ima 26 bodova. Hajduk je i prvi topnik Lige sa 7 postignutih golova.