Prijava

Vaša prijava

RK Rudar u Premijer ligi


Seniorska ekipa rukometnog kluba Rudar iz Ruda ostvarila je povijesni rezultat i plasirala se u Prvu hrvatsku rukometnu ligu.

 

-To su sve domaći dečki koji igraju srcem. Svi su ekipa i ta njihova međusobna kemija zaslužna je za sve te uspjehe. – smatra predsjednica kluba Snježana Hofer.

 

Veliki je to uspjeh za igrače, klub, Rude i grad Samobor, ali i za Zagrebačku županiju. Tim povodom, predstavnike kluba primio je zamjenik župana Rudolf Vujević.

 

-Nadam se da je ovo početak jedne dobre suradnje te ćemo i dalje pratiti rad ovog kluba s obzirom da imaju veliki broj djece koja igra u klubu. Županija će u svakom slučaju poticati takav način rada i funkcioniranja. – istaknuo je zamjenik Vujević.  

 

Županija ih je nagradila s bonom u vrijednosti od 15 tisuća kuna za novu sportsku opremu. – Ova će nam pomoć zaista dobro doći kako bi našu seniorsku ekipu opremili dobrom i kvalitetnom opremom te bili dostojni prezentant u Premijer rukometnoj ligi. – dodao je sportski direktor, ujedno i trener, Darijo Gaća.

 

Prvenstvo počinje 24.rujna, a prve dvije utakmice, rukometaši Rudara, igrat će u gostima. U Splitu i Vinkovcima.