Prijava

Vaša prijava

Gorica i Sesvete remizirali i u drugoj utakmici u tjedan dana


Drugoligaški susjedi započeli su dvoboj u subotu od 9.40 ali i tada već po visokim temperaturnim vrijednostima. Što je susret više odmicao to su celzijusi rasli i bilo je zaista teško igrati. Svejedno, suparnici su odigrali vrlo dobru utakmicu a treneri su mogli dosta toga vidjeti u cilju slaganja kockica za udarnu momčad. Momčad Gorice zakljućila je jedan ubitačan trenažni ciklus uz test utakmice i noge su kod mnogih bile uočljivo teške. Susret je bolje otvorila Gorica. U 6. minuti Matošević je silovito krenuo sam na vratara Sesveta a onda nesebično gurnuo desno Pejiću koji je imao nečuvanu mrežu ali je u presudnom trenutku izgubio korak i zicer je otišao u nepovrat (koliko ih je samo otišlo na utakmici u Brežicama). Ipak već u 8. minuti Ante Serdarušić je pokazao kako se zabija. Najprije su Jančetić, Matošević i Pejić na desnoj strani napravili pomutnju u gostujučoj obrani a onda je uposleni Serdarušić majstorski i lukavo pucao u kretanje igrača u bloku i lopta im je iza leđa uletjela u mrežu jer isti se više nisu imali šanse zaustaviti u kontra smjeru.

 

Gorica-Sesvete (11)

 

Nakon vodstva Gorice momci trenera Bezera i pomoćnika Jakirevića krenuli su u ofenzivu i pravo je čudo što sve nisu realizirali. Skinuo je Toni Šušković projektil Meseca malo iskosa (12. minuta), zicer Banoviću na asistenciju China (26), obranio bravurozno Matovini udarac (27) i zicer (29). U 45. minuti Postonjski je opalio volejčinu sa 25 metara (zapljeskao je i strateg Milinović), a Šarlija je još jednom dokazao da je vrhunski vratar. Nakon odmora Sesvete su izjednačile u 56. minuti. Ante Aralica silovito i hrabro probio se polulijevo i onda prizemno pogodio a nije pomoglo ni hrabro polijeganje u blok vratara Žugaja. Do kraja susreta Aralica je uzdrmao gredu, tamnoputi napadač Gorice Cezar imao je priliku glavom, a vratar Gorice Kamenješavić u 75. minuti obranio je još jednu ozbiljnu situaciju pred svojim vratima pa je završilo 1:1.

 

Gorica-Sesvete (15)

 

GORICA – SESVETE 1:1 (1:0)

 

VELIKA GORICA Gradski stadion, pomoćno igralište. Gledatelja 80. Sudac: I. Antunović. Pomoćnici: Jerbić i I. Mihalj (svi iz Velike Gorice).

 

STRIJELCI: 1:0-Serdarušić (8), 1:1-Aralica (56).

 

GORICA: šušković, Jančetić, Krizmanić, J. Jurjević, Sumić, Postonjski, Lihić, Serdarušić, Pejić, Težak, Matošević (još su igrali: Žugaj, Kamenhašević, Dianežević, Tatar, Barišić, Čolić, M. Muhar, Cezar, Marina, Španja, Humeljak, Sedlaček, Soldo).
TRENER: Damir Milinović

 

SESVETE: Šarlija, Shin, Valentić, Jelić, Bosančić, Dučkić, Maloća, Šarić, Banović, Mesec, Matovina (još su igrali: Miletić, Pekčec, Samardžić, Bilić, Čosić, Jurjević, Novokmet, Posavec, Dešlić, Glasnović, Aralica, Valenta.
TRENER: Denis Bezer

 

galerija fotografija:

 

Gorica-Sesvete (22)
Gorica-Sesvete (1)
Gorica-Sesvete (2)
Gorica-Sesvete (3)
Gorica-Sesvete (4)
Gorica-Sesvete (5)
Gorica-Sesvete (6)
Gorica-Sesvete (7)
Gorica-Sesvete (8)
Gorica-Sesvete (9)
Gorica-Sesvete (10)
Gorica-Sesvete (11)
Gorica-Sesvete (12)
Gorica-Sesvete (13)
Gorica-Sesvete (14)
Gorica-Sesvete (15)
Gorica-Sesvete (17)
Gorica-Sesvete (18)
Gorica-Sesvete (19)
Gorica-Sesvete (20)
Gorica-Sesvete (21)