Prijava

Vaša prijava

Novi poraz i brige za trenera Borisa Perkovića


Udarnik je u srijedu 3. kolovoza odigrao i šestu pripremnu utakmicu a strateg Perković i dalje nije dobio odgovor tko će konačno početi zabijati jer njegova momčad je do sada zabila samo šest puta (šest različitih strijelaca) od toga dva iz kaznenih udaraca (još jedan nije realizirao Brčić). Poraz(i) u pripremnom periodu nije nikakva tragedija, posebno kada se igra kontra jače rangiranih suparnika, ali mogu brinuti popratne činjenice. Osim gore navedene sterilonosti napadača, mora se spomenuti i prokletstvo amaterskih klubova a zove se nekompletnost zbog raznih razloga.

 

Udarnik-Špansko (8)

 

U porazu od istorangiranog Španskog 1:2 nisu sudjelovali Milanović (posao), napadač Brajko (u metropolu se vrača tek početkom rujna?), Petković, Mihanović i Landeka (godišnji provode van Velike Gorice). Osim toga iz igre su ranije od planiranog morali mladi Zagorec i Kelihar zbog ozljeda, po nogama je dobio i Brčić a začudo iz Španskog su prigovarali na preoštru igraju domaćih!?

 

Udarnik-Špansko (4)

 

Tijekom dvoboja Perković je jasno kazao da ne traži nikakav alibi ali bilo bi nepošteno sve gore spomenuto zaobići. Mora se također spomenuti da je kod prvog pogotka Španskog stoper domaćih Paradžik imao nesreću kada se u presudnom trenutku poskliznuo i gol za goste bio je neminovan. Za 0:2 Špansko je zabilo iz kontre također nakon greške u napadu Udarnika. Desnu stranu probio je tada Pišković i ubacio a Tomislav Marjanović volejom je efektno zabio.

 

Udarnik-Špansko (15)

 

Udarnik je bio bolji u nastavku nakon ulaska u igru Džaje, Kranjčeca, Ladovića i mladog Lučića. Zaostatak je smanjen u u 77. minuti nakon prekršaja na Brčiću a siguran iz 11 metara bio je Ante Džaja. U 80. i 83. minuti Ladović i Kelava imali su zicere koje je vrlo teško ne realizirati i nije ništa bilo od izjednačenja. Na drugoj strani arbitar Tihomir Čunčić propustio je u finišu utakmice pokazati na 11 metara za Špansko nakon očitog povlačenja i rukama zaustavljanja gostujućeg napadača. Na upit zašto je zablokirao, popularni Zeko odgovorio je gostujućem treneru slijeganjem ramena. Spomenuti detalj ionako nije mogao promijeniti ukupan dojam i zasluženu pobjedu Španskog.

 

Udarnik-Špansko (5)
Trener Udarnika Boris Perković

 

Spomenimo na kraju da Udarnik planira angažirati još jednog napadača koji bi ordinirao na suprotnoj od Brčića desnoj strani. Bit će zanimljivo vidjeti tko će to još sletjeti u Kurilovec.

 

Udarnik-Špansko (1)
Trener Španskog Željko Radišić

 

UDARNIK – ŠPANSKO: 1 – 2
VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Igrano u srijedu 3. kolovoza od 18 sati. Gledatelja 50. Sudac: Čunčić. Pomoćnici: Bratković i Mužar (svi iz Velike Gorice).
STRIJELCI: 0:1-Šoša (21), 0:2-Marjanović (62), 1:2-Džaja (77-11m).
UDARNIK: Feljan, Kelihar, Paradžik, Radoš, Šarić, Zlodi, Strunje, Zagorec (od 43. Džaja), Kelava, Brčić, Pralas (još su igrali: Kranjčec, Koritnik, Lučić, Ladović).
TRENER: Boris Perković
ŠPANSKO: Prusina, Družić, Vedriš, Radanović, Ivić, Hercigonja, Brkić, Pišković, Šoša, Posarić, J. Bajan (još su igrali: Flanjak, M. Bajan, Galić, Marjanović, Tomašić, Bazina, Kim, Višić).
TRENER: Željko Radišić

 

galerija fotografija

Udarnik-Špansko (19)
Udarnik-Špansko (18)
Udarnik-Špansko (17)
Udarnik-Špansko (16)
Udarnik-Špansko (15)
Udarnik-Špansko (14)
Udarnik-Špansko (13)
Udarnik-Špansko (12)
Udarnik-Špansko (11)
Udarnik-Špansko (10)
Udarnik-Špansko (9)
Udarnik-Špansko (8)
Udarnik-Špansko (7)
Udarnik-Špansko (6)
Udarnik-Špansko (5)
Udarnik-Špansko (4)
Udarnik-Špansko (3)
Udarnik-Špansko (2)
Udarnik-Špansko (1)
Udarnik-Špansko (20)