Prijava

Vaša prijava

U srijedu Udarniku prigoda udvostručiti osvojene bodove kontra Moslavine


Udarnik je vrlo uspješno startao u prvenstvo Međužupanijske lige središte i odmah je na gol razliku vodeći u redoslijedu. Moslavina je ispraćena sa 4:0 (Kelava, Milanović, Grdenić, Pralas) a već u srijedu 31. kolovoza od 17.30 opet na SRC Kurilovec prilika je protiv Zeline udvostručiti bodove. Svoja razmišljanja iznosi mladi Ivan Zagorec koji je ljetos pojačao Kurilovčane i čvrsto prigrabio mjesto u udarnoj momčadi.

Ivan Zagorec (2)
“U utakmicu protiv Moslavine ušli smo 100% i ispunili sve zahtjeve našeg stratega Borisa Perkovića. Bilo je prije samog starta utakmice blage nervoze pa i oprezne bojazni ali ranim vodstvom (Kelava 3. minuta) sve je sjelo na svoje i odigrali smo do kraja kako treba iako Moslavina ima jako kvalitetnu momčad. Pokazali smo i dokazali da možemo ozbiljno konkurirati za sam vrh među četvrtoligašima ali trebamo ići jednakim angažmanom iz utakmice u utakmicu na sličnoj visokoj razini i teško da će onda netko uzeti bodove u Kurilovcu” – kazao je za Cityportal mladi Ivan Zagorec koji je rođen 23. rujna 1997. u Zagrebu. Na svoju prezentaciju kontra Moslavine nema primjedbi mada nerado o tome govori i daje procjene (kaže to je posao trenera, gledatelja, možda novinara…)

Ivan Zagorec (3)
“Ipak, zadovoljan sam svojom igrom iako mogu pa i moram još i bolje. Mjesto na lijevom boku mi je stara ali može se reći i nova pozicija u momčadi jer sam samo neko vrijeme u Gorici igrao bočnoga kod trenera Zvonka Radoša i Zorana Tomčića. Najvažnija mi je minutaža jer jedino tako mogu ići naprijed i napredovati uz ovako kvalitetne suigrače”.

Ivan Zagorec (4)
Evo što o novom dokazivanju protiv Zeline kaže Ivan. “Zelina također ima odličnu momčad i ne smijemo je ni u snu podcijeniti nego odigrati jednako kvalitetno i motivirano kao i protiv Moslavine, pa čak i bolje (popraviti realizaciju) i mislim da onda neće biti problema. Kada bi iz uvodne dvije utakmice uzeli šest bodova, bio bi to veliki zamašnjak za dalje.”

Ivan Zagorec (5)
Spomenimo da je Zagorec nogomet započeo igrati u NK Poletu u Buševcu do mlađih pionira nakon čega je preselio u HNK Goricu gdje je igrao 6 godina sve do juniora. Kao vrlo mlad odradio je pripreme sa seniorima i onda iznenada napustio klub jer više nije mogao paralelno pratiti vrlo zahtjevne treninge uz redovno školovanje koje mu je ipak na prvom mjestu. Vratio se Ivan u Polet gdje je odigrao kvalitetno dvije seniorske sezone igrajući najviše u veznoj linija s tendencijom prema naprijed što mu ipak i najviše odgovara.

Ivan Zagorec (6)
“Završio sam srednju školu za fizioterapeutskog tehničara i upisao Kineziološki fakultet. Pošto mi je škola glavni prioritet, nogomet mi je barem za sada, može se tako reći, samo hobi kojim se bavim iz ljubavi. Obitelj me u svemu podržava a najviše otac Željko koji prati skoro svaku moju utakmicu i uvijek mi dijeli dobronamjerne savjete ali bez ikakvih pritisaka (Željko je inače kvalitetan amaterski trener koji trenutno vježba seniorsku momčad iz Pešćenice a ranije je igrao u Radniku, Poletu i Buni). Podržava me savjetima također i ujak, super iskusni Vlado Benšak (za mlađe koji možda ne znaju, dobri stari Beni je bivši legendarni nogometaš Radnika) a tu su još mama i sestra” – predstavio je svoje najbliže uzoran mladić koji se nikada neće mimoići a da uljuđeno ne pozdravi.

Ivan Zagorec (7)
Spomenuo je da navija za Real Madrid, da mu je uzor Maradona a treneri kroz karijeru Čedomir Jušić u pionirima Poleta, Arbanas, Mirković, Radoš Zvonko, Tomčić i Lončarević u HNK Gorici. Kaže da se od sadašnjeg učitelja Borisa Perkovića itekako ima što prihvatiti za nadogradnju, da mu je zasad u Udarniku odlično, da je momčad vrlo kvalitetna ali da treba(mo) još vremena da se dodatno usklade sve linije. Tvrdi da stručni stožer također radi odlično a po kvaliteti i imenima igrača smatra da bi se moglo i trebalo ući u 3.HNL ali uz ogradu i oprez jer prvenstvo je dugo a suparnici sigurno također imaju svoje računice. Izdanje kontra Moslavine je ulilo dodatni optimizam u Kurilovec, pobjeda u dvoboju sa Zelinom bila bi potvrda visokih dometa.