Prijava

Vaša prijava

Udarnik teško ali na kraju zasluženo do nova tri boda


Uvijek neugodna Zelina stigla je u Kurilovec odigrati zatvorenu formaciju svijesna snage Udarnika. Trener Marijan Glavica dobro je posložio obrambeni gard i od početka moglo se vidjeti da će domaći imati problema. Imali su Perkovićevi igrači posjed lopte, kružili i vrebali ali pukotina je bilo u redovima Zeline malo ili još manje.

 

Udarnik-Zelina (7)

 

U 6. minuti pokušao je glavom Kelava ali neprecizno a mnogo precizniji bio je Kristijan Brčić u 14. minuti iz slobodnjaka. Odlično odmjerena lopta pogodila je gredu, odbila se u zemlju oko linije vrata a onda ju je pokupio vratar gostiju Jurić-Bare. Zelina je prema naprijed bila neopasna osim u 24. minuti kada su napadači malo zakasnili na ubačaj s desne strane. Moraju se spomenuti prilike domaćih preko Grdenića (37), Petkovića glavom (45) i Brčića (64) kada je pucao pored suprotne vratnice izvana. Zelina je najopasniji napad imala u 71. minuti kada je Borovčak iz slobodnog udarca odlično gađao lijevi kut a Kranjčec se morao ispružiti koliko je dug i fantastičnom intervencijom spasiti siguran gol.

 

Udarnik-Zelina (6)

 

Odluka o pobjedniku je pala u 74. minuti. Kristijan Brčić puca slobodne udarce bolje nego kaznene (to se kasnije pokazalo). Gađao je i pogodio lijeve rašlje pa leteći Jurić-Bare nije mogao ništa i bilo je 1:0. U 86. minuti Pralas je zaradio kazneni udarac za Udarnik (srušio ga je Puhelek i dobio drugi isključujući žuti karton) a Brčića je pročitao odlični Jurić-Bare i obranio. Ipak u sudačkoj nadoknadi Zagorec je odigrao dugu prema vratima Zeline, Pralas glavom produžio a utrčali Stjepan Brajko zavukao loptu ispod vratara za konačnih 2:0 za Udarnik.

 

 

UDARNIK – ZELINA: 2 – 0
VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Igrano 31. kolovoza od 17.30. Gledatelja 150. Sudac: Tomislav Jurinčić (Lug Samoborski). Pomoćnici: Željko Dolibašić (Velika Gorica) i Štefo Bičanić (Dugo Selo). Četvrti sudac: Nikola Šimunović (Velika Gorica). Delegat: Matija Vuzem (Bestovje).
STRIJELCI: 1:0-Brčić (74), 2:0-Brajko (90).
UDARNIK: Kranjčec, Strunje, Ladović, Radoš, Zagorec, Milanović, Džaja, Grdenić (od 84. Matanović), Kelava (od 46. Pralas), Brčić (od 90. Mihanović), Petković (od 63. Brajko).
TRENER: Boris Perković
ZELINA: Jurić-Bare, Eterović, Puhelek, Palčić, Batarilo, Pajač (od 83. Zmazek), Ovčar (od 77. Begavac), Gilanj, Mikulinec, Skupnjak (od 67. Bošnjak), Borovčak (od 90. Zubić).
TRENER: Marijan Glavica
CRVENI KARTON: Puhelek (86-drugi žuti).
IGRAČ UTAKMICE: Kristijan Brčić

 

galerija fotografija

Udarnik-Zelina (1)
Udarnik-Zelina (2)
Udarnik-Zelina (3)
Udarnik-Zelina (4)
Udarnik-Zelina (5)
Udarnik-Zelina (6)
Udarnik-Zelina (7)
Udarnik-Zelina (8)
Udarnik-Zelina (9)
Udarnik-Zelina (10)
Udarnik-Zelina (11)
Udarnik-Zelina (12)
Udarnik-Zelina (13)
Udarnik-Zelina (14)
Udarnik-Zelina (15)
Udarnik-Zelina (16)

Počeli upisi u Školu košarke