Prijava

Vaša prijava

Šou Udarnika, Brčića, Grdenića i Džaje u Zagorju


Udarnik i dalje blista. Treća runda prvenstva, treća pobjeda, osvojeno maksimalnih 9 bodova uz 9 postignutih golova a primljenih 0! Super korektni i gostoljubivi Zagorci iz slikovitog pitomog gradića Maća, inkasirali su tri komada a prije utakmice trener Boris Perković je izjavio da bi odmah potpisao i minimalnu pobjedu. Udarnici se nisu tako bojali ovog gostovanja ali da su bili super oprezni i našpanani; jesu itekako.

 

Gaj - Udarnik 05-09-2016 (1)

 

Perković sastav nije mijenjao ni za milimetar, cijenjeći onu; sastav koji pobjeđuje se ne dira. Domaći su u utakmicu ušli kao što se i očekivalo, napadački i goropadno osokoljeni također odličnim starom u prvenstvo (u prva dva kola osvojili četiri boda a gol primili nisu). Već u 5. minuti desno se probio Benčić, izbio je sam na Kranjčeca i kada se očekivao pogodak gostujući vratar hrabrim izlaskom u blok i fantastičnom intervencijom spriječio je vodstvo Gaja. Samo dvije minute kasnije, tada s lijeve strane, sam je ostao i Blagec opet na ziceru a Domagoj Kranjčec ponovo je reagirao kao stari iskusni mačak i pogotka nije bilo na užas i čćih na igralištu i punim tribinama. Udarnik se je postepeno oslobodio grča i nervoze a u 15. minuti prvi puta su izradili lijepu priliku. Brčić je kao brzi vlak probio lijevu stranu, iskosa dojurio pred vratara Škofa i pucao nisko gađajući suprotni kut ali lopta je prozujala malo uz vratnicu s vanjske strane.

Kristijan Brčić, netko je u gledalištu spomenuo sina vjetra, reprizirao je svoj nezadrživ proboj po lijevoj strani u 19. minuti a onda je usljedila majstorska asistencija za usprintalog Josipa Grdenića koji od prve precizno pogađa mrežu za vodstvo Udarnika. Sve bolji Kurilovčani riješili su praktički pitanje pobjednika u 42. minuti. Opet je sve zakuhao Brčić, nastavio Džaja, pa Kelava, da bi na kraju Grdenić sam došao pred vratara Škofa i prizemno poslao loptu u vrata za 0:2.

 

Gaj - Udarnik 05-09-2016 (10)

 

Domaći su nakon odmora opet kao i na samom početku utakmice navalili prema Kranjčecu koji je smireno i rutinirano carevao svojim prostorom. Pucao je Benčić slobodnjak u 55. minuti malo iznad grede a minutu kasnije precizniji je bio Šaronja a Kranjčec paradom spasio svoja vrata. U 60. minuti domaći su tražili “elver” (11 metara) na Vujici ali arbitar Alen Hrgović iz Zagreba nije mislio isto. I onda u 66. minuti novi šou Kristijana Brčića. Kao vihor uletio je u kazneni prostor Gaja po sredini, zaobišao vratara Škofa i kada se spremao poentirati ovaj ga je složio na travu za penal i crveni karton. Kazneni udarac čist kao suza spremali su se izvoditi najprije Milanović, pa onda Brčić da bi nakon kratke konzultacije loptu na bijelu točku postavio Ante Džaja. Uzeo je Džaja poduži zalet a onda na zaprepaštenje svih na stadionu samo metar-dva gurnuo loptu prema vratima Gaja. Još skamenjeni Škof nije stigao ni reagirati a usprintali Brčić zabio je loptu u lijevi vratarov kut.

 

Gaj - Udarnik 05-09-2016 (3)

 

Svi su gledali u čudu i nevjerici a dobri sudac Hrgović pokazao je na centar za 0:3 i ispravno nagradio šou Džaje i Brčića u stilu Barcinih zvijezda Messija i Suareza. Nakon Utakmice išli su osvježavajući napitci u potocima a Udarnikov dvojac komentirajući izvođenje penala žalio je što spomenuto nije bilo izvođeno kod 0:0, na užas trenera Borisa Perovića a smijeh suigrača im. Bilo je smijeha, odličnog štimunga i žestoke pjesme i u punom autobusu (u Maće putovali i najvatreniji a najiskusniji navijači) pri povratku u Kurilovec.

 

Gaj - Udarnik 05-09-2016 (9)

 

GAJ – UDARNIK: 0 – 3
MAĆE Igralište Gaja. Igrano 4. rujna od 17 sati. Gledatelja 300. Sudac: Alen Hrgović. Pomoćnici: Tvrtko Jureša i Krešimir Lang. Četvrti sudac: Vlatko Jurešić (svi iz Zagreba). Delegat: Milan Ječmenjak (Kraljev Vrh).
STRIJELCI: 0:1-Grdenić (19), 0:2-Grdenić (42), 0:3-Brčić (67).
GAJ (4-4-2): Škof-Benčić (od 75. S. Kranjčec), Kralj, Krpanec, Sedak (od 46. Trčak)-Vujica (od 68. Hubak), Vojaković, Škudar, Blagec-Bobinac, Šaronja (od 46. Kuharić).
TRENER: Mario Čehulić
UDARNIK (4-2-3-1): Kranjčec-Strunje, Ladović (od 76. Mihanović), Radoš, Zagorec (od 59. Šarić)-Milanović, Džaja (od 81. Zlodi)-Grdenić (od 63. Brajko), Kelava (od 75. Pralas), Brčić-Petković.
TRENER: Boris Perkocić
CRVENI KARTON: Krunoslav Škof (66-prekršaj posljednjeg igrača).
IGRAČ UTAKMICE: Kristijan Brčić