Prijava

Vaša prijava

Udarnik lakoćom u četvrtfinale kupa NSZŽ


Trener Udarnika Boris Perković kombinirao je udarnu momčad u Kupincu koja je bez većih problema za 45 minuta riješila prolaz u četvrtfinale kupa NSZŽ. U 25. minuti na ubačaj Matanovića glavom je efektno loptu pospremio u kut Nikola Brajko za 0:1. Brajko je deset minuta kasnije odigrao dupli pas s Pralasom a onda zabio i drugi gol za Udarnik. U 75. minuti Zagorec je vrlo dobro ubacio iz kornera a Goran Petković na prvoj vratnici od prve pospremio je loptu u mrežu za 0:3. Konačnih 0:4 postavio je neumorni Ivan Matanović nakon poduže kombinacije četvrtoligaša a neposredni asistent bio je Petković. Domaći petoligaš imao je nekoliko lijepi prilika za poentirati ali neodličnost, nepreciznost i dobri vratar Tihomir Feljan bili su uzrok što se mreža Udarnika nije tresla.

 

igraci-udarnika-i-strateg-boris-perkovic-na-poluvremenu-u-kupincu
Igrači Udarnika i strateg Boris Perković na poluvremenu u Kupincu

 

 

KUPINEC – UDARNIK: 0 – 4
KUPINEC Igralište Kupinca. Igrano 7. rujna od 17 sati. Gledatelja 40. Sudac: Dario Cikojević 7. Pomoćnici: Mateo Krešić i Ivan Rešetar. Delegat: Mijo Noršić (svi iz Samobora).

 

p1270007

 

STRIJELCI: 0:1-Brajko (25), 0:2-Brajko (35), 0:3-Petković (75), 0:4-Matanović (80).

 
KUPINEC (4-4-2): Požega (od 46. Sesar)-Patljak, Golojuh, Nimac, Fabek-Janječić  (od 46. Popović), Mravak (od 62. Herceg), Kolar, Anić (od 62. Golojuh )-Všetečka, Matasić (od 72. Mrvac-).
TRENER: Tomislav Kelava

 
UDARNIK (4-2-3-1): Feljan, Strunje  (od 64. Kelava) Ladović, Milanović, Zagorec, Zlodi, Mihanović, Brajko (od 60. Grdenić), Landeka (od 60. Džaja), Matanović, Pralas (od 46. Petković).
TRENER: Boris Perković

 
IGRAČ UTAKMICE: Nikola Brajko


Marta i Nikola na EP u Pragu

Državno Natjecanje iz geografije