Prijava

Vaša prijava

Turopoljac slavio u lokalnom derbiju u Vukovini


Nakon blamaže u srijedu doma kontra Rugvice (2:6), Turopoljac je imao imerativ pobjede kolo kasnije u Vukovini. Trener Vlado Horvat obećao je navijačima drugačiji pristup i bolju igru a obećanje je sprovedeno u djelo.

trener-vlado-horvat
Trener Vlado Horvat

 

“Napravili smo neke rošade unutar momčadi kao vraćanje Tomislava Novosela iz špice na stopera, forsirali formaciju sa dva zadnja vezna a mladi Vjeko Lučić gurnut je Igoru Hajduku u špicu. Prema konačnom rezultatu izgleda da smo pogodili novim rasporedom, posebno jer je Vjeko Lučić zabio tri komada. Utakmica je bila kao što i priliči derbiju borbena, neizvjesna do kraja i samo za ljude sa čvrstim živcima. Jelačić je zarana poveo, mi izjednačili i početkom nastavka poveli 2:1. Kod našeg vodstva imali smo kazneni udarac za mirnu završnicu ali je Pero Milatović pucao neprecizno. Kazna je stigla u 87. minuti kada su domaći zabili za 2:2 ali već u prvom našem napadu nakon toga, Lučić je opet poentirao za naše veliko slavlje. U slijedećem kolu igramo doma a derbi je u Novom čiču gdje će mačeve ukrstiti vodeća Rugvica i drugi Dinamo Hidrel. Imamo prigodu novom pobjedom još bliže se primaknuti tronu” – kazao je strateg Turopoljca Vlado Horvat.

 

JELAČIĆ – TUROPOLJAC: 2 –  3
VUKOVINA Igralište Jelačića. Gledatelja 100. Sudac: Petar Jerbić. Pomoćnici: Danijel Rožić i Petar Bilić (svi iz Velike Gorice). Delegat: Stjepan Petrac (Gornja Lomnica).

 
STRIJELCI: 1:0-Vojnović (7), 1:1-Lučić (44), 1:2-Lučić (55), 2:2-Horvat (87), 2:3-Lučić (88).

 
JELAČIĆ: Čorković, Miović (od 20. Matišić-od 81. Nuić), Kovačević, Sokić, Matejčić, Ivanda (od 46. Antunović), Petravić, Horvat, Vojnović, Debijađi, Biljan.
TRENER: Emil Družić

 
TUROPOLJAC: Zagorec, Jakovljević, Berković (od 65. Radilović), T. Novosel, Šestok, Gjurašin (od 60. Bušić), Milatović, F. Hajduk, Fabijančić, I. Hajduk, Lučić.
TRENER: Vlado Horvat

 
IGRAČ UTAKMICE: Vjeko Lučić